Substitut för cellgifterna..

Nu ska jag bli testkanin. Det känns helt ok faktiskt. Jag slipper cellgifterna just nu och ska börja med äta något slags granulat. Det är en stor chansning. Det är inte säkert att det fungerar. Men jaa det är inte många som får sådana biverkningar som jag får av cellgifterna med, så jag är ju inte normal ;) kanske det fungerar?! Hon sa att vi börjar där iaf. Så slipper jag blodprover och sånt med. Lövely! Helt ok substitut för cellgifterna!
 
Ska iaf käka en del av detta. Tyvärr så var hon tvungen att boka en till endoskopi för att kolla om det faktiskt biter på tarmen. Jag har helt ärligt lite panik för detta och det talade jag om med. Dem senaste undersökningarna så har jag skrikigt mig svimfärdig. Orka ha ont i magen för detta med?! Om det inte blir en förbättring, eller ser ut som om det är på väg åt rätt håll - ja då måste dem komma på en ny lösning. Skönt att slippa dem mindre trevliga medicinerna iaf. Håll tummarna att det här "enkla" fungerar!
#1 - - Johanna:

Men vilken tur att det finns annat. Håller tummarna stenhårt för att det fungerar nu"

Stora kramar!

Svar: <3
Nina

#2 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Vilken smart medicin. Håller tummarna för att de ska värka <3

Svar: tack snälla du!
Nina

#3 - - Emma:

Vfr ska du ära cellgifter ? Har du fått canser ? Kram

Svar: nej jag har fått Crohns..
Nina

#4 - - Eva:

Hoppas att den granulat medicinen fungerar på dig. Det är den som min pappa äter och det fungerar kanon på honom så jag håller tummarna för dig.

Tråkigt att du måste göra en ny endoskopi men det är väl kanske ett måste för att se om det blir bättre.
Kram!!

Svar: har börjat nu. så vi får väl se hur det går. har minskat på kortisonet med och det känns kan ja ju säga. så ja hoppas att granulatet gör sitt nu!
Nina

#5 - - Amanda :

Så otroligt fin blogg :D trevlig helg föresten och krya på dig.. :) Kram

Svar: Tack snälla du!
Nina