Drar in medicinen

Ringde sophia hemmet idag då jag inte mådde så bra. Konstig i huvudet och bara usch. Ont i skallen, ryggvärk. Hörde av mig och läkaren ringde upp runt lunch och sa att hon drar in medicinen. Det här är första dosen av medicin och dem kan inte köra in mer om jag får en reaktion. Så nu släpper sophia hemmet mig och så kommer jag att bli remitterad till sös. suck! Om dem sen väljer att jag får fortsätta, så kommer det kanske att ske under uppsyn. tex att jag blir inlagd under några dagar. Men jippie. Glädjen är inte stor just nu. SKIT vecka!
 
 
#1 - - Stina:

Styrkekramar ❤️❤️❤️

Svar: ❤️
Nina

#2 - - Pernilla:

Kramar <3

Svar: ❤️
Nina

#3 - - Maria:

Vad jobbigt...
Och just det där att tappa hoppet.
Det var jag som mailade dig tidigare, som fått samma medicin. Känner igen den där mosigheten. Men det släppte alltid. Dagen efter var jag som vanligt.
En fråga dock, kände du någon förändring i magen?
Kram Maria

Svar: Mosigheten sitter kvar än + huvudvärk. å ja kände mig skum?? i magen. svårt å förklara. idag är jag dock sämre igen. men väldigt märklig, nästan uppblåst i magen men ändå inte. kan inte ens förklara. å så ryggvärk på d.
ringde idag igen för å se om ja måste åka in å kolla mig själv eller om jag bara ska avvakta.

har även skum känsla i ansiktet och det ser ut som om ja har gått upp i vikt?
krams
Nina

#4 - - Eva:

Nej vad tråkigt att det inte fungerade hoppas att de snart hittar något som hjälper dig. Du kan ju inte vara tvungen att misslyckas så ofta.