Brunch på 12 Stockholm

På morsdag vart vi bjudna till Tolv Stockholm. Gallerian ligger under tele 2 arenan i Globen. Hela gallerian satsar på upplevelser, så där hittar ni bland annat O´learys, Frozzy, Printz, Karaokebar, ölhall, delikatesser, spel, bowling, äventyrsgolf m.m.

 
Vi vart bjuda på brunch hos Printz. En riktigt god brunchbricka,Pepparkorv, Thüringer, Bacon, Äggröra, Tomatiserade bönor,Pommes, Liten side sallad, Ketchup och Majonnäs. Ungana åt våfflor, korv och äggröra. En härlig blandning =) Printz tillverkar bland annat sina egna korvar. Jätte goda! Dem har även en ölhall som hör till. Känner du för en öl till maten, så fråga personalen: Dem var super duktiga att hitta rätt öl till rätt mat.



Medans vi åt, jag och mannen, så sprang ungarna iväg till en lekhörna som ligger i mitten av hela tolv stockholm i dem interaktiva kapslarna. När jag gick för att kolla till dem så satt dem bägge i en av leksakerna och hade inte mindre än två st tjejer som lekte med dem. Bägge tillhörde Nanny.nu som är på plats under vissa tider.

 
Efter brunchen bar det av på äventyrsgolf. Barnen, speciellt Theo, tyckte att det var super roligt. Han lyckades även att göra Hole in one! Hhaha. Var mer än vad jag lyckades med. Fina banor, med kända monument från Stockholms stad.

 
Mannen passade på att tävla med vänner i simulatorn. Den körde bil. Theo han körde snöskoter och Freja hakade på =)

 
Det fanns en super fin bowlinghall inne på O´Learys. Halva delen hade ett akvarietema. Perfekt för dem små. Hjälpmedel, så att alla kunde bowla. Ungarna älskade alla fiskar i taket! Väldigt påhittigt och en succé!

 
Sist men inte minst så mättade vi våra magar hos Frozzy. Yoghurtglassbaren med allt vad du kan tänka dig. 8 olika smaker och 30 olika toppings och såser! Ungarna var sååå glada! :D Var en perfekt avslutning på denna dag och helg. En riktigt härlig morsdag!
 
 
En kommentar publicerat i Mitt liv....
Taggar: 12 stockholm, bowling, interaktivakapslar, printz, tolv stockholm, äventyrsgolf, ölhall
#1 - - Sandra - 3 barns mamma <3:

Va fantastiskt det såg ut. :)

Svar: det var absolut gott!
Nina