Vänta in läkare..

Det va en kanon dag igår ute i solen och idag är inget undantag. Kroppen känns så len efter gårdagens duschande med niveas after sund lotion. Måste vara den bästa den kommit på hittills. Luktar gott gör man med. Fräsch sommar! Vi är inte tokbräda då vi smörjde in oss med solfaktor 50. Vi var ju iaf vitast på stranden. haha!
 
Idag är vi redan på språng här hemma. Jag och barnen ska hem till mamma och vänta in läkare som äntligen kommer från ASIH. Så vi ska hem dit och ha "möte". Se vad dem ska ändra i medicinering etc. Det "riktiga" läkarbesöket är inte förrän i aug på sös. Dem verkade iaf helt ok och har efter samtalet i tis till dem ändrat en massa. Bland annat så ska mamma få en injektion med medicin som stärker skelettet istället för att gå upp varje morgon hysteriskt tidigt och ta den. Något som jag sa till om redan för en månad sen. Men nu så ska det äntligen bli av. Vi behöver inte fixa något med medicinen, det ska dem fixa. Dock så vart det såklart fel från början. Men det har löst sig det med nu. Se vad dem säger idag.

Efter det så ska ungarna få plaska i dammen utanför. Ja vi tar med oss en sån där liten pool. lämnar den utanför, så då hinner väl värmen slå till totalt på den. Härligt med värme!!