I tjuvstaden...

Svärmor har varit hos oss i två dagar. Men jag måste säga att jag är tröttare nu än innan. haha. Beror väl mestadels för att jag faktiskt gjort något varje dag. Men det tar verkligen på en. Idag är jag så trött och sliten, så jag vet knappt vad jag heter. Kommer verkligen efteråt.
 
Igår så hämtade svärmor ungarna och sen hämta dem mig. så körde vi in till söder för att se den nya bamsefilmen. Ungarna var super glada och taggade. Bra längd på filmen med. Men mörkret gjorde mig en aningens sömning. Jag har ju missat min sovstund (mitt på dagen) i två dagar nu. Så jag kände hur jag nickade till. Ungarna var iaf super nöjda. Själv så tyckte jag att den var fin gjord, men en som är uppväxt med den gamla bamse saknar bamses speciella röst =). Var absolut inget fel på rösterna i filmen. tvärtom. Men det är just det här då man byter något som alltid varit på ett visst sätt.
 
Theo prata redan om "räven" innan i kom in på bion och jag förstod verkligen inte vad han prata om. Ja förrän vi kom in och såg filmen och såg räven. Vet inte hur han har sån koll på saker och ting ibland. Helt förvirrad. Tänk om man kunde få låna hans lilla super hjärna ibland ♥
 
 
 
#1 - - Elin - Livat på torpet:

Den filmen ska grabbarna se på söndag. Antar att jag också kommer att störa mig på dom nya rösterna ;)