Piller till middag!

Vart en tur till läkaren imorse igen då min axel gör så satans ont. Jag har haft inflammation i den i säkerligen tre veckor nu. Det går bara inte över. Imorse var jag så slut, då jag vaknat om och om igen av att det värkt. Så nu åkte jag upp och det känns ju som om jag träffar en kompis varje gång jag träffar läkaren. Eller jag träffar henne mer än mina vänner!! Fasen sjukt. Har iaf fått en massa fler tabletter nu, magnetröntgen är inbokad och sjukgymnast ska ringas. Lyckades hitta en smärtstillande imorse, så det var så skönt.
 
Iväg och träffa Johanna och sen en tur till Polhem (inlägg kommer) och hälsa på dem. Vart en liten lunch. Fick en goodie på vägen hem med. Jätte trevligt, men usch så jobbigt att bära. Har verkligen problem med det, och det här vart så tungt. Fick stanna och vila. Illa! Nu är jag så trött, så det är dags för en powenap innan ungarna kommer hem. Sen blir det piller till middag!
 
#1 - - Marie-Louise:

Usch hoppas så innerligt att du snart ska få må bättre. Hittar de inga mediciner som fungerar bra?
Du är verkligen en kämpe vännen <3 Varma krya på dig kramar <3

#2 - - Martina:

Det känns ju som om det borde höra ihop alla dessa problem du har. Inflammationer i "munnen" och i axeln och din diagnos i magen...
Har läkarna sagt något om det?

#3 - - Maria:

Din stackare :( Kan bara inte allt elände ta slut så du få må bra!!
Du är verkligen en kämpe!!

Många kramar ❤