Hur det gick?

Det gick kanon hos tandläkaren. Ja Theo kände ju igen stället, tandläkaren och hoppade glatt upp i stolen. Själv så har man en hemsk rysning igenom hela kroppen. Fy farao! Han är öm i dem främre tänderna, så är det ju. Åkt på två fina märken på läppen och på hakan. Han hade halkat på is och ramlat med munnen före.
 
Tänderna ska vi hålla koll på. Så att han inte får mera ont. Att det blir svullet och ändrar färg på tandköttet. Inget hårt att tugga på dem närmsta dagarna och sen ska vi tillbaka om två veckor igen..
 
 
#1 - - Cissi:

Skönt att de kollar noggrant! Och att han inte är rädd ;)

Sv..kanske är olika olika skolor - vi fick välja mellan franska, spanska, tyska, extra engelska, kinesiska eller "väljer senare"... ;) känns som att väljer senare är det smarta valet... Hon kan ju inte så många ord än :)

Svar: oj redan? jag tror inte att vi har sånt här..
Nina

#2 - - Eva:

Vad bra att det såg bra ut med tänderna. Skönt att de håller kontroll på dem. Alma var ju på väldigt täta kontroller när hon slog sina tänder, nu tror jag de är på väg att komma ut lite tidigare än tänkt så hon ska nog få gå till tandläkaren och kolla en gång snart.