Brum brum..

Gjorde en efterrätt förra helgen. Pannacotta. Var gjord på ahlgrensbilar. Tänkte att jag skulle testa iaf. Herregud så mastigt. Jag fick inte i mig allt. Ja ingen fick i sig det. Man kan ju absolut ha mer grädde i. För tjock vart den. Själv älskar jag pannacotta. Men den ska vara krämig. Inte som denna. Tror inte att vi gör det receptet något mer..
 
Finns ju däremot hur många recept som helst, bara man googlar på det. Man får prova sig fram helt enkelt.
 
#1 - - sara:

Ja, det är definitivt roligare och mer personligt att göra sina egna inbjudningskort och som sagt - betydligt billigare. Det skulle kosta nästa 400 kr att göra inbjudningarna på ett ställe jag kollade upp först, sjukt dyrt! Håller med om att barn är underbara - man kunde verkligen inte föreställa sig hur det skulle kännas innan man har sina egna. För första gången känner jag verkligen att jag lever i nuet, vill bara njuta av min lilla kille och jag blir så glad när jag tänker på allt jag har framför mig nu när jag har honom - underbar känsla! :)

#2 - - sara:

Pannacottan ser så himla fin ut, tråkigt att den inte var lika god. Skulle vara så söt att servera på dopet, så fint med bilarna på toppen :) Är ju så lost när det gäller vad jag ska baka till dopet, har liksom för många ideér och det blir bara kaos i hjärnan. Vad hade du på Theos och Frejas dop?