King Julien..

Igår var vi inbjudna på kalas hos Netflix på Scandic Klara i stan. Det var en förhandsvisning på All hail King Julien som släpps på Netflix nu på fredag den 19e. Ni kanske minns King Julien som leumuren från Madagaskar. Det är fem avsnitt som kommer att vara 22 min långa. Vi vart först bjudna på en braklunch. Barnen åt så himlans mycket, vart chockad själv. Så det var ju ett gott tecken. Dem såg ut att ha hamnat i nån matkoma efteråt. =)
 
Efter maten gick vi ner till biorummet där dem fick popcorn och satte sig på mattan för att kika på King Julien. Dem satt så snällt och kika på avsnitten, jag vet ju vad dem kommer att vilja titta på nu på fredag. När avsnittet var slut, tog vi oss upp till dansrummet. Där väntade Ambra Succi från Bounce. Hon körde koregrafi med barnen. Freja ville helst stå i bakgrunden och titta på. Theo däremot hörde att det var nån som sjöng på Sean Banan och ville hellre gå dit och kika. Dem hade laddat upp med Singtrix som verkar bara så sjukt roligt. Bara att koppla till mobilen och sen kan du välja vilken låt du vill att sjunga till. Så det slutade med att barnen stod där i en kvart och lyssnade =)
 
En underbar eftermiddag med familjen. Dem stunderna som uppskattas mest ♥
En kommentar publicerat i Event
Taggar: all hail king julien, ambra succi, december, king julien, mia jorpes, popcorn, scandic, scandic klara, singtrix, wonderlandevent
#1 - - Life of Johanna:

Härliga bilder och lät som en kanon dag! :)

Tack så mycket, det är en lång väntan efter bebisen bara! :)

Svar: men den som väntar på något gott... =)
Nina