Event hos NOGA matstudio..

I torsdags vart jag bjuden av Lina till ett event på restaurang NOGA på kungsholmen. NOGA är en restaurang som ägs av Fazer och som står för nordisk gastronomi.Dem har luncher men även matstudio. Från 8 pers och uppåt. Nordiska smaker och råvaror är i fokus under hela upplevelsen. Man kan gå allt från pralinkurs till matlagning.
 
När vi kom till restaurangen så vart vi välkomna av årets kock 2011, Tomas Diederichsen och Pi Le som är lagkapten för juniorkocklandslaget. Vi bjöds på wraps och dryck innan vi vart uppdelade i olika team. Vi som var där var  Linda, Lina, Jessica, Mia, Pernilla, Agniezka, Kinna, Jenny & såklart jag.
 
Vårt event var inriktat på Kaffepraliner. Vi delades in i fyra olika stationer och jag hamnade på kola tillsammans med Jessica. Jag tror inte att ni förstår hur glad jag vart?! Kola som jag gör så pass ofta, nu på ett annat sätt och smaken vart ju galet god, perfektion. Jag har faktiskt redan gjort en omgång kola här hemma =) Vi använde som smaksättning en tonkaböna och sen flingsalt. Tonkabönen smakade lite som kola och vanilj, galet gott. Var verkligen min favorit under kvällen.
 
På dem andra stationerna gjordes det rabarbervatten täckt av vit chokladchoklad, honungskola med nötter, och blåbärsmarmelad rullat i kamomillsocker. Med oss hem fick vi även förklädet samt en goodiebag från Fazer. Super trevlig kväll, nu ska det göras mer kola inför jul =)
En kommentar publicerat i Event
Taggar: NOGA, fazer, kaffepraliner, kola, matlagning, matstudio, nordisk gastronomi, restaurang, tonkaböna
#1 - - Lina:

Åh så fint inlägg :) tack för du kom :)
Maila mig, kram kram

Svar: tack själv! kram!
Nina