Twisted Picnic!


I fredags vart jag inbjuden av Story Relations till en twisted picnic! Och vilken picnic det vart! En hel lokal fylld av mumsigheter. Kettle chips, Lotus Biscoff kakor - som måste vara bland dem godaste kakorna som jag har ätit på länge. Så underbart goda. Hela paketet försvann på en kväll! OOOOps, men är jag kakmonster så är det. Det bröts iaf av med en massa nyttigheter så som fruktspett! Gott!

Great Earth hade ordnat en god och nyttig smoothie åt oss och den var jätte god. Endast med naturliga råvaror. Dem utvecklar och tillverkar kosttillskott och specialprodukter, med brett sortiment av premiumvitaminer, mineraler och näringsterapeutiska produkter.

På plats fanns även Jonas Lundgren. För mig så kände jag igen honom från Kockarnas kamp först och främst. Men under detta event så fick vi höra lite mer om honom och hans 15 åriga resa runt om i världen för att hitta råvaror och få inspiration i köket. Han driver just nu restaurangen Jonas och för några veckor sedan började han med ett nytt projket, nämligen Jonas träningsmat. På plats så fick vi prova en del av hans rätter. Jag smakade på kycklingen och sen även äggröran som var sååååå otroligt god!

Jonas träningsmat går att beställa igenom Svarta lådan. En matkasse för alla som uppskattar god och nyttig mat, samtidigt som den är inriktad mot de som vill träna och bygga upp en hälsosam fysik. Till skillnad från andra matkassar, så är den här inriktad för hälsa/träning (som jag förklara) och den är även tillagad. Dvs du behöver endast värma den.


Hur förtjust är jag i rawfood? Inte så mycket faktiskt. Fast, det beror kanske på vem som gör det. Jag tror det är hemligheten. Jag fick nämligen prova på den godaste blåbärscheesecaken. Väldigt god. Hade aldrig gissat på att det var raw food. Söt och god, perfekt till en eftermiddags fika. Dessutom är den glutenfri, sockerfri och fri från mjölkprodukter. Hur bra som helst. Dock inte lika bra för mina allergiska vänner som inte tål nötter. Ni hittar den här godinen hos Gott! by Malin.

Ebba von Sydow bjuder tillsammans med storasyster Amy von Sydow, in oss till en härligt inspirerande bok fylld med allt som behövs för vardag och fest. En härligt färgsprakande inspirerande bok. "Mer fest – mindre stress" är deras motto. Hur härligt låter inte det?
 

På plats fick vi även smaka på härliga drinkar från Virtuous vodka. Vodkan är tillverkas inte lång från City utan i Nynäshamn. Den är gjord på ekologisk råg. Vodkan smaksätts sedan med olika ekologiska ingredienser. Genom att låta respektive ingrediens ligga och dra i spriten, så får dem sin smak. Deras smaker är bla chili, hallon, ingefära, havtorn, citron eller vanilj.. Varan har även blivit Ä märkt, dvs Äkta vara.

Vi fick även träffa Enjoywine. Idag hade dem med sig ett gott vitt vin, som var helt i min smak. Jag älskar ju vitt vin. Rött, det fungerar tyvärr inte. Ett Torrt, friskt och fruktigt vin med härliga inslag av äpple, citrus och tropiska toner. Jag som inte brukar vara så super förtjust i torra viner, men det här var gott. Verkligen något som jag kan se mig själv dricka här hemma.
 
 Annas pepparkakor släpper nu en ny smak. Cappucino. För någon som är smått beroende av kaffe på morgonen, så trodde jag att dessa skulle falla mig i smaken.  Men jag gillade dem inte tyvärr. Föll mig inte i smaken. Men å andra sidan så är jag en sån som tar extra mycket mjölk i mitt kaffe, jag har svårt för den där kaffesmaken. Gillar inte det i desserter eller något. Så det har nog med det att göra. Min 3åriga dotter däremot som fick tag i dem idag på kalaset - hon tyckte dem var jätte goda. Hah. Alla tycker vi olika. Iaf värt att smaka dem. Finns bara en sort pepparkakor som är dem godaste och det är Annas!

Vi fick även smaka på Irlänskt kött som luktade super gott. Det var lite kö dit dock, så jag fick mig aldrig en tugga. men trevliga Irländare som stod och prata om deras härliga råvaror. Gå in och kika på deras sida HÄR.
 
Var en riktigt trevlig stund och så gott!
 
 
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Gott! by malin, Jonas Lundgren, annas pepparkaka, ebba von sydow, enjoywine, fest med systrarna von sydow, great earth, hälsomat, kettle chips, lotus biscoff, rawfood, story relations, svarta lådan, träningsmat, twisted picnic, virtuous vodka