Ont!

Efter att ha börjat med cellgifterna igen så känner ja mig förstörd igen. Värk och åter värk. Igår kväll och under natten så är det överjävligt igen. Det kommer och går i omgångar. Och mkt beror på om jag har full dos av citodon i kroppen med. Imorse då jag vaknade hade jag problem att röra händer och armarna. Tänkte att jag skulle ringa läkaren på tisdag då hon kommer tillbaka. Då den här saktare upptrappningen inte verkar fungera ändå. Jag kan inte leva mitt liv med den här värken. Det är inte ok. Sabbar hela min vardag. Jag sover dessutom nästan alltid en gång om dagen med. Riktigt dåligt med ork. Och hur kul är det att leva på citodon om dagarna? Råkar jag missa en dosering, så blir det ett helvete. 
 
#1 - - Eva:

Så där kan de ju inte hålla på de måste kunna ge dig någon behandling som fungerar. Inte använda dig som en försökskanin. Hoppas läkaren lyssnar på dig på tisdags.

Hoppas du mår bättre snart.
Kram!

#2 - - Pernilla:

Låter som bra och roliga planer :)

#3 - - Martina:

Fy vad jobbigt när medicineringen får dig att må så dåligt! Är det meningen att du skall äta detta under lång tid framöver?

Svar: jag äter kortison, antiinflammatoriskt och citodon på heltid just nu. men ska få börj med en ny medcin som heter remicade. väntar bara på att dem ska sätta igång och då är det meningen att nertrappning på dem andra ska börja med..
Nina