Komma i form...

Usch jag vill bara ut och gå. Det är min grej liksom. Men jag orkar inte och om jag iaf tar mig ut, så är det stor risk att jag inte orkar att hämta barnen. Man måste ju fokusera sig på vad som är viktigast och barnen är såklart det. Fina träningskläder har jag liggandes här hemma med. Men min vila är så viktig för mig just nu, för att orka. Väntar på min läkartid den 9 maj. se vad dessa injektioner ska vara för något. Kanske så hittar jag piggheten igen. Vill absolut kunna gå mina pw igen. Saknar verkligen hunden och alla fördelar som han bidrog med.
 
#1 - - Emelie Babunovic:

Du kommer bli bättre till slut ska du se!
Det är viktigt att du rör på dig med vännen. Kan du inte ha lördag och söndag (om din man är hemma/ledig då) och börja dagen med en liiiiten PW, vila en stund efteråt och ta det piano med familjen resten av helgen?

Kram

Svar: Det är mer att om ja går snabbt så gör det så förbannat ont i magen. Mest det jag har problem med. Gå i trappor, uppförsbackar, gå snabbare. Allt gör så att "tarmarna vibrerar". Svårt å förklara. så då funkar det inte. + att jag blir så utslagen så att jag sover bort resten av dan. men magvärken är värst. totalt värst. måste ibland vila på vägen hem för å bara hämta ungarna.. men det blir bättre. ska bara få bukt på problemet nån gång.
kram på dig! <3
Nina