Dåliga värden..

Jag kom in till mama mia och jag var ensam på drop in:et. Tillslut kom en barnmorska och hämtade mig. Det visade sig att man egentligen måste boka tid för att fixa det här med spiralen. SUCK. Hon dubbelkollade med kollegan iaf och hon sa, vi löser det här. Hon drog bort kopparspiralen på nolltid. Hon var riktigt snabb. Samma barnmorska som faktiskt satt in den. Men nu är den iaf borta och fy fan va skönt!
 
När vi sen kom in i rummet så berätta hon att hon tycker inte att jag ser så bra ut. Jag är väldigt blek. Hon kände att det var klart att jag skulle ta bort spiralen, så att jag inte skulle ha ont eller blöda något mera. Jag ville inte skicka iväg dig sa hon. Jag vill däremot ta ditt hb. Sagt som gjort, hon kolla på blodet och sa. Det här är inte korrekt färg för någon som har bra blodvärde. Jaahaaa? Hon gick och kolla det och kom tillbaka med att jag hade ett hb på 109.
 
Inte så konstigt att man är tröttare än tröttast då kanske? Har känt mig så enormt trött. Nu har ja köpt hem järntabletter. Dags att börja knapra. Men just precis nu så ska ja hoppa i säng. SOVA!
 
#1 - - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer:

Hoppas du blir piggare nu då :)

Svar: Tack!!
Nina

#2 - - Alfva - TÄVLING LUNDBY SMÅLAND I BLOGGEN:

Men fy - stackare! De där spiralerna alltså, jag får ont i magen när jag hör talas om dem. Har tänkt taknen (hormon) men vågar fasen inte.
Hoppas du mår bättre snart!
Kram

#3 - - Eva:

Vad skönt att spiralen är ute och hoppas du snart mår bättre efter att du ätit järntabletter ett tag och att magen tål dem.

Svar: än är det inte bra, men det går nog åt rätt håll. tack!
Nina