Baby Jogger, City Elite

Jag är ju ägare av en Baby jogger, City mini sedan 2008. Vi köpte den i samband med att vi skulle ut och resa. Nu använder vi den i stort sett varje dag. Den är så enkel att ha med sig. Både till dagis, där det finns en hel del trappor eller när vi åker och storhandlar, så får den ändå plats i bagageluckan. Tar knappt nån plats. När vi var ute och flög så la vi vagnen i en svart sopsäck. Fanns inget som kunde gå sönder på den. Verkligen en sån ursmart vagn.
 
Vart väldigt nyfiken då jag fick se City Elite. Den kommer i en ursnygg färg dessutom. Älskar det mörkgråa. Hjulen är annorlunda, handtaget går att vinkla, sittdynan är extra vadderad. Kändes super skön. Och åkpåsen som hörde till var ju mjuk och go. På det så har dem höjt själva sufletten, så att barnet inte slår i huvudet då han/hon lutar sig bakåt. Hela vagnen i sig klarar en högre vikt än City mini, 34 kg! Super för mig med en tung son :P Korgen under har dem ändrat lite, så det är nu mera lätt att stoppa något i korgen. Kan vara lite klurigt med vår här hemma. Annars så väger Eliten lite mera än Mini, men det är väl det enda negativa som jag kan komma på. Detta är en vagn som jag gärna vill ha, precis just nu. Det finns även en liggdel till vagnen! Nu har jag inte så små barn, men roligt att det finns!
 
Kika in den här videon med alla finesser som City Elite har..
 
#1 - - Eva:

Jag har också tittat på den men frågan är ju om jag behöver någon mer vagn med en 4-åring och en 5-åring men att den tål så mycket vikt och är rymlig gör ju att den faktiskt passar även till 5-åringar. Vi har testat och Oskar sitter riktigt bra i den.

Svar: Jaa, vi hade ju city mini på theo först och nu har Freja fått ärva den. Fungerar super än. fastän det har gått fyra år. välanvänd!! Inget har gått sönder. Å denna elite är ju bara mini fast 1000 ggr maffigare och håller mer!
Nina