Verkar inte bättre..

Verkar inte bättre än att det var falskt alarm med kopporna. Pjuh. Hans bett ser mkt bättre ut idag och fortfarande inga blåsor eller fler blämmor än betten. Så då hade ja väl rätt i att det var myggbett. Men jag är inte helt hundra - så Theo får vara hemma idag, se om det kommer något. Borde ju ha hänt mer sen i sön då. Tycker det är så jobbigt eftersom det är så smittsamt, man vill ju gärna vara 100% å inte 95..
 
Var ett bett på snoppen igår som fick mig att tro att det kanske var koppor ändå. Men han stod även och kissa ute precis när vi åkte hem och eftersom han fick myggbett överallt annars, så kanske han hade oturen nog att få ett där med :( Vi får se under dagen helt enkelt...
 
Blir att åka till läkare för bedömning, så att om ja har fel - så vet vi det. skönt å få reda på om det är det. Man vill ju gärna va säker som sagt..
 
 
 
 

Mina fina kommentarer
Postat av: Cissi

Ja, när det är så smittsamt så vill man ju gärna vara helt säker och är inte helt lätt att se! Emma fick enbart koppor i blöjområdet och tog 2 läkare innan de var säkra på att det faktiskt var koppor...

Stackarn som reagerar så på mygg! Då är man ofta även känslig mot getingstick...

Svar: ja men eller hur?! vi lär väl märka om freja får det snart.. skönt å ha honom hemma med, ha lite koll på honom. men inte så lätt å röja med dem då dem inte får gå till lekplats etc. undvika barn. lätt?!
Nina

Postat av: Emelie Babunovic

Hoppas läkaren ser rätt. Var det inte Dorothea som hade varit flera vändor hos läkaren där dom sagt att det var VK och så var det inte det 3 gånger iallafall?!

Håller tummarna!
KRAM

Svar: Ja exakt det var hon. Ja sa det till min man med, att hon var där så många ggr med prickar å dem hade inte rätt förrän sista gången. Minns det så väl att hon va där. Vi får helt enkelt se om freja åker på det med..
Nina

2013-05-15 @ 11:30:19
URL: http://undermyumbrella.se/
Postat av: sandra - blivande 3 barns mamma <3

Inte lätt alls att avgör om det är vattkoppor eller inte. Nora fick först 2 prickar som såg ut som värmeutslag. Men dagen efter vart de fler. Så man vet aldrig. Hoppas att det var myggbett och att ni kan njuta utav den fina våren ute.

Ha en kanon dag!!!

2013-05-15 @ 12:43:46
URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: