Loppi Blogbag

I förra veckan var jag och hämtade mitt paket innehållandes en massa härligheter. Vi har försökt att prova på lite hit och dit. Varit en väldans massa jobbande, så jag är ju så efter i mina uppdateringar. Vi började iaf att prova cremy block i vår sallad och den var ju kanon god och enkel att öppna etc. Passade kanon bra i sallad, men kan ju även tänka mig till grillat. Freja öppnade Nicke nyfiken paketet från Stena Line och började att rita hej vilt. Arlas Receptbok har jag inte hunnit igenom än. Dem två såserna öppnade vi igår. En skickade jag med min bror hem - det var hickory. Den föll mig inte i smaken. Däremot Chipotle använde vi till maten och köttet och den var ju grymt god! Jummi! Efter maten så badade ungarna och då passade vi på att hälla i lite Shower lotion i deras bad. Luktade gott + mannen duschade i det imorse å ja ska in snart =)

Super roligt att få prova på en massa saker som jag kanske inte hade köpt i första taget. Hitta lite nya saker som kommer att användas under sommaren. Chipotle måste jag ju bara ha till min nästa grillning! Lövely!


LOPPI BLOGBAG maj 2013 innehåller följande:
  • MILDA receptbok och receptapp för säsongens bästa bakning.
  • BARNÄNGEN ny duschserie Shower + Lotion - perfekt för dig som har ont om tid eller ofta glömmer bort att smörja in dig efter duschen.
  • ARLA Apetina® Creamy Block - mjuk variant av ost perfekt för sommarlivet och som ingrediens i sallader, såser och röror.
  • COOP perfekta grillsåser inför sommaren. Testa både COOP BBQ Hickory och COOP BBQ Chipotle.
  • NICKE NYFIKEN-kit från STENA LINE - underhållning för alla sommarens resor.Ni har väl inte missat mina uppdateringar på instagram?
 
 

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: