Polarn & Pyret del 2

När vi var på Loppis event för ca en vecka sen, så fick vi se en modevisning med kläder från bla POP. Fastnade direkt för dem färggranna byxorna som kommer i flera olika färger. Både till Freja och Theo. Älskar dem söta prickiga byxorna. Jackan har jag kikat på till Theo. Älskar den stilen. Ungarna skulle ju vara så söta!
 

Frejas 2 års dag närmar sig med stormsteg, mindre än två veckor kvar. Dem här fyra läckerbitarna är ju några av dem härligt våriga plaggen som finns inne på hemsidan just nu. Dem är ju så sjukt fina. Jag älskar ju även deras leggins som vi har en hel del av här hemma. Tror att det är dem byxorna som Freja trivs allra bäst i.

Direktlänkar:
Prickiga byxor, Rosa byxor, klänning, Kofta.


Till Theo har jag kikat på nya skalkläder, för han har börjat att växa ur sina 122:or. En ny fleece och sen hittade jag en grå skaljacka. Gillas! På det den orange färgade jackan som jag såg på modevisningen :D

Direktlänkar:
Skaljacka, skalbyxor, fleecetröja, jacka.
 
#1 - - Eva:

Deras vår byxor är bara så fina vi har redan de orangea och turkosa här hemma =) Sen så Alma ett par mörkrosa från vinter kollektionen som är jättefina. Nu har vi köpt några t-shirts samt solhattar. Det som är bra med solhattarna är ju att dom är vändbara helt supert!

Svar: ja dem är super fina dem där mörkrosa. kikat på dem jag med =)
Nina

#2 - - Emma:

Meja har den blå jackan med olika dragkedjor i pr. Toksnygg :)

#3 - - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma:

Skulle vilja ha den blå skaljackan till Edvin, så snygg !! :)

Svar: sååå snygg!
Nina