Polarn & Pyret del 1

När Theo skulle börja på förskolan, åkte jag och mannen ner till polarn och pyret för att köpa ytterkläder. Vi köpte skalbyxor, fleecetröja, skaljacka, mössa, vantar - ja rubbet. Hade fått höra att om jag ville ha något bra, sköna och slitstarka kläder så skulle jag ta mig ner dit. Hon som jobbadet i butiken hjälpte oss att hitta rätt storlek. Kläderna fungerade hur bra som helst och jag är så glad att vi köpte dem.
 
Varenda gång som vi sen har uppdaterat skalkläderna, så har vi återvänt till POP. Det är nämligen så att Theo han är väldigt stor för att vara 4 år, på längden, bredden etc. Så det är sjukt svårt att hitta kläder som passar honom ordentligt. Dem här sitter som en smäck. Han verkar väldigt bekväm i kläderna och det som är bäst är ju att dem fortfarande ser nya ut!

Det vart 2012 och det var dags för Freja att börja på dagis, så vi tänkte använda Theos gamla kläder. Men hon är så mkt mindre än var Theo var. Så när hon fyllde 1 år förra året, så önskade vi oss presentkort på POP. Där shoppade jag loss! :D Vart bland annat en ny skaljacka i storleken mindre (86). Den använder hon än idag. I garderoben väntar dock Theos gröna skaljacka och sen den blå som han använde efter det =) Hur bra som helst. Även fast man kan tycka att det är lite dyrt, så håller kläderna i generationer och har ett mkt bra andrahandsvärde. Värt varenda krona!


En kommentar publicerat i Mitt liv....
Taggar: polarn och pyret, polarnopyret, pop, skalkläder, slitstark
#1 - - Eva:

Jag är så enig med dig om pops sina kläder. Tyvärr så är jag inte så glad i deras vindflecce jackor då dom blivit smalare i modellen så där har vi svikit pop för Didriksson som vi även använder i overaller.

Till Oskar köper vi dessutom nästan alla byxor där inte mysbyxor men jeans och chinos.