Micki i generationer..

Micki letar efter ambassadörer och jag skulle ju bli så glad om jag vart en av dem.

När jag var liten så hade jag en docksäng, i min docksäng låg såklart min docka. En docksäng som jag faktiskt kommer ihåg från min barndom. Minns även vår gåvagn och vår leksaksspis, som även var i märket Micki. Mamma sparade min säng uppe på vinden och hamnade sedan här då vi flyttade och fick barn. Först så använde Theo den och nu så använder Freja den mest. I julas fick hon sin egna docka (en likadan som ja hade då jag var liten, fast en nyare variant av mormor). Men docksängen är densamma. Förstå att den har över 30 år på nacken, stått på vinden,vart med om en brand, i väntan på att bli använd igen och nu så står den här på ungarnas rum. Älskar sådana här saker som går i generationer.. Tyvärr så har vi inte så mkt leksaker kvar från när vi var små, men jag är glad att docksängen vart kvar.
 
När det gäller Micki leksaker så står pippi leksakerna ändå högst upp. Det är mjukisdjuren (som först var Theos och sen vart Frejas - då hon snodde dem). Hon älskar att se på pippi, bada med dem små pippi figurerna och sen när det är dags för att sova, så ligger Stora pippi dockan bredvid henne.
 
På min önskelista finns en massa köksprylar. Älskar deras spis som vi fick se i slutet av förra året, den är grym med sin häll. Älskar cupcakesen, pepparkakaksplåten och bakset:et som är grönt och passar med rummet. Mysigt med en egen hörna för att laga mat och baka.
 
Självfallet ligger en och annan Pippi pryl till favoriterna med. Theo vill bland annat ha skeppet och huset. Freja hon älskar allt med Pippi som sagt, så jag gissar att det skulle bli bråk om vem som skulle använda dem. hah.

HIttade dessutom en bild på inredning från just Micki och när vi sen flyttar så skulle jag vilja dekorera Ungarnas rum såhär. Gud så mysigt! Och så praktiskt med all förvaring under sängen.

Drömmen lever vidare.. =)


#1 - - ADARAS.se - Where blog meets magazine!:

Söta saker! hade ett sånt Pippi-tält när jag var liten xD

#2 - - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma:

ÄLSKAR också att få använda saker till barnen som man själv hade som barn. Edvin har min gamla mjukis räv som han bär med sig överallt .Och jag tycker att det är liiite synd att grabbarna är noll intresserad av mina my little ponysar som står och väntar på att få bli använd igen ...
Kram

#3 - - Malin:

Kul med saker från ens egna barndom, snacka om bra kvalité på sakerna.

#4 - - Sanna:

Missa inte att jag säljer Pippi huset nu med tillbehör. Kolla in min blogg om intresse finns.

Kram Sanna