Kaviar på naglarna...

Satt ju och pysslade med Naglarna för nån vecka sen. Kaviar naglar från Kubiss. Jag gjorde dem i all hast och det vart sådär. Kräver ju lite mera tålamod än i farten med Freja hängandes över mig. Nu provade jag bara som en fransk manikyr, men det går ju att ha över hela nageln - vilket jag ska köra på nästa gång. Innan jag fick dessa kaviar nagellack, ja då hade jag ingen speciell koll på trenden i sig. Men när man googlar på den, ja då är den ju jätte stor. Och dem kommer i alla möjliga olika färger. Just Kubiss kaviar nagellack kommer i svart och flerfärgade, kostar endast 45 kr/st.

(bilden är googlad)
Jag målade ett genomskinligt lack på tippen, strösslade på pärlorna (under hade jag såklart en skål - så att det som vart överflödigt inte gick till spillo). Tröck lite på pärlorna så att dem fastnade. Sen på med ett lager lack till. Satt stenhårt måste jag säga. En rolig och snygg trend för våra naglar. Piffar upp en hel del!


#1 - - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13):

Häftigt! men lossnar det inte lätt?

Svar: näe. körde lack över, så satt det..
Nina

#2 - - Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma:

Det blev jättefint! Roligt att bara ha på tipparna, skapar ännu mer kontrast :)

#3 - - cassandra forsell:

jag vill vinna för det är coolt när det är så där som parlor eller hur jag ska saga. så därför skulle jag villa vinna.och så myter jag nagelak varge torsdag