Darth Vader inom sig..

Jag tror min son har en liten mini Darth Vader inom sig. Till och från så får han sina utbrott och ikväll kom det igen. Anledningen var att han inte lyssnade på vad jag sa och gjorde tvärtom. Så han fick inte se på film då jag lagade mat. Då började han skrika som en galning, så han åkte in på rummet. När han slutat att skrika, fem min senare, så gick jag till honom. Han tror att om han bara är snäll igen så är allt löst. Jag förklarade att det blir inget spelande på telefonen, det blir ingen film - utan att han och Freja kunde leka medans jag ordnade mat. Han var inte nöjd. Men han gick med på det. Sen började han igen. Anledningen, Freja ställde fel glas vid hennes tallrik.
 
Jag vet att han sa att han var trött idag, men han bara vänder. Mannen kom hem och han försökte prata med Theo, frågade varför han var på sitt rum. Men istället för att dem pratade om det så började han skrika igen. På det så älskade han oss inte, han skulle kasta ut ossm han skrek, slogs, försökte att sparka. Så vi sa att han fick gå och lägga sig istället. Han skrek säkerligen i 1½ timme totalt. Sen lät jag honom vara och när det var tyst så gick jag in igen. Då fräste han från början "imorgon ska jag vara snäll, men idag är jag arg" (anledningen var att pappa hade tagit av honom kläderna för att sova, men han ska inte sova). Sen pooooooof så har han vänt. Då blir han ledsen för att han skrikigt och att vi är ledsna. Han ska kramas och säger att han älskar oss. Kramar Freja och säger god natt och så somnar han.

Man undrar ju vad som försigår i hans lilla hjärna just nu :(


#1 - - Pernilla:

Usch fasara för dem tiderna som du beskriver, känns som man redan har sådana små perioder med Hjalmar.

Hjalmar ramlade igår och slog i sina framtänder där uppe, var hos tandis i eftermiddags. Det ser ut så bra ut så det ska röntgas i nästa vecka....:(

Ha det bra, kram kram.