Börjar med vab...

Vabbandet fortsätter med ungarna. Freja är fortfarande den som mår bäst även om hon är toksnorig. Theo däremot nyser med jämna mellanrum. Spraymålning av snor varje gång :S Plus att hans feber verkar komma och gå som den vill. Tex igår hade han ingen på hela dagen. Vi tog en nypa luft och så kom den på kvällen igen. Precis som på lördagen. Får se hur det blir idag...
 
På schemat står lite lugnt nu på fömiddagen och på eftermiddagen ska vi på återbesök hos ÖNH med Freja. Ganska bra tajming med tanke på att hon haft öroninflammationen nu, se vad hon säger. Theo ska såklart följa med, så får vi se hur han reagerar på att vara ute. Igår var han riktigt trött. Se om han mår bättre idag och kan gå till förskolan i morgon.
 
 
#1 - - Madde - Trucker Mamma Madde:

Men usch ja det kallas ju vabruari av en anledning.
Det är en av sakerna som är så sjukt skönt med att vi har flyttat hit. Inte alls i närheten av lika mycket sjukdomar som vi hade i sthlm. Jag menar jag har inte varit sjuk en enda gång bortsett från knät..
William har inte varit hemma från dagis för vab någon gång sen vi började här.
Kan inte bli bättre faktiskt. :D

Vi trivs jättebra här uppe, om vi bara hittade ett eget boende också så hade det underlättat en hel del faktiskt.
Pappa flyttar upp nu i mars också så det känns kul. :)
Henric har en kompis som flyttade upp till Kiruna i helgen och ev ett par som är på väg upp också. Haha vi flyttar på hela cirkeln. ;)

Du kan ju skriva till mig på fb eller ett mail. Vi har ju inget internet i byn där vi bor så är aldrig ute på chatten. Har knappt mottagning med mobilen där vi bor nu haha.

Åhhh jag saknar er med! Hela livet har ju fått en rejäl vändning faktiskt men ibland behövs det även om jag saknar alla er underbara människor och alla roligheter i Sthlm. <3

Kramar.