Prisjägare..

Bilden är googlad.. Jag har blivit en riktig prisjägare. Det är dyrt att bara handla frukt och grönsaker hela tiden. Mannen kör kolhydratsfritt, så jag försöker att handla så mkt frukt och grönt som möjligt. Men många tar sjuka priser. Så nu har jag börjat att kolla butikerna i närheten, bara för att se om jag kan tjäna en hacka på att handla just där. Tex i förra veckan så hade ica (kvantum) extrapris på sådana där sallader som var färdighackade. I normala fall tar dem ju ca 25 kr för dem och i förra veckan kostade dem 10 kr. Sjukt god var salladen med, toskansk sallad. Blir ju ändå en del pengar man kan tjäna, bara på att kolla erbjudanden. Känner mig nästan som en sån där kupongjägare som finns i USA. haha. Nej riktigt så illa är det ju inte. Men trevligt då man kan lägga pengarna på roliga saker istället..


#1 - - LILITH - boktokig mamma med Borderline:

Haha jag gör samma sak fast jag tar nog det hela ett steg längre. Jämför även fasta priser mellan affärskedjor och har en fin lista på i vilken affär jag ska köpa vart. Det kostar mig 250 kr/månad för resor men jag räknade ut att jag tjänar ändå nästa 1000kr/månad på det.

#2 - - Mamma till William och Wilma:

God kväll snäckan...Ja det kostar så himla mycket med mat och nyttigare ju mera kostar det..Jag brukar stanna till inom Lidel för de har bra priser på frukt och grönt..men gillar ica maxis frukt och grönt men i bland vill man betala lita mera för få det så fint som möjligen..kram kram