Kurering pågår..

Här hemma stoppar ja i mig allt som kan få en att tillfriska mig fortare och ge mig energi. Det går ju framåt, men inte riktigt i den hastigheten som jag hade tänkt mig. Har hostat till och från, trycket/värken i bröstet är inte ok. Fryser till och från och orken kommer och går. Ska fortsätta med vitaminkickar och sen åka och handla (om ja orkar). Tur att det är nära ändå. Funderar på att handla soppa till lunch med. Men får se om jag orkar mig dit som sagt, ska ju hämta barnen med.. Så vackert väder ute, så jag skulle gärna ta en promenad med. Men jag får nog lugna mig lite...


4 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: berocca, blåbär, halstabletter, hosta, kaffe, kurering, vitaminer
#1 - - Pia Li:

Ett tips är att ta ett så varmt bad du kan. Efteråt ta alvedon tillsammans med hett citronvatten,med lite socker i. Detta kör igång svettningen, samt se till så du inte blir kall! Upprepa gärna detta några dagar. Drick mycket varmt citronvatten!
Krya på dig!
Kram Pia

Svar: Tack Pia, dricker faktiskt varmt citronvatten nu =)
Nina

#2 - - Josefine - i en bloggmammas huvud:

Om du har rethosta på natten kan det hjälpa att lägga en lök i klyftor i en skål med vatten under huvudänden på sängen. Funkar fint på min dotter. Har ej testat själv dock.

#3 - - Maria:

Krya på dig!!

kram kram

#4 - - Fröken M:

Krya på dig !!