Visualight!

Vem vill inte synas i mörkret? Tycker nästan att det är läskigt att gå ut nu då det är så mörkt. Speciellt då jag gärna har svarta kläder på mig. Man måste ju iaf försöka att göra sig lite mera synlig. Vet att det är flera gånger då jag suttit bredvid maken i bilen och tänkt, men den personen syns ju inte! Förstå om dem inte ser mig och mina barn, min svarta vagn.

På underbara barnmässan träffade jag Visualight som hade kanon bra reflexer. Just då visade dem upp en annan modell som dem har. En ursmidig reflex som man kan sätta på vagnen tex. Nu har dem släppt dem nya leddisarna. Perfekt att sätta på ungarna, sig själv etc.
 
Inte nog med att det är en jätte fin reflex som kommer i 6 olika mönster, så har den även en ledlampa som du kan trycka av och på. Det gör så att du kan synas på 300 meters avstånd, dvs du gör dig synligast i stan =) Lamporna håller sig upp till 200 timmar och du kan stänga av den när du vill.
Ni kan läsa mera om deras reflexer inne på deras hemsida!
 
Just nu har jag dessutom en tävling igång inne på fb sidan där ni kan vinna just dessa leddisar. Tre stycken vinnare dras i nästa vecka. Ni hittar tävlingen HÄR!!


2 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: Leddisar, leddis, reflex, synlig, visualight, visualight.se
#1 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Dom såg jag också på en mässa, och dom verkar superbra! Ska absolut gå in och tävla :)

#2 - - Jennie:

Grymt bra! Välsigt viktigt att synas och lära sina barn detsamma! Kram