Visste du detta om hårnålen?

Bilden är googladDet är ju roligt vad man kan lära sig många onödiga saker om dagarna. Imorse hade Hanna lagt upp en bild på instagram, att det tydligen är såhär en hårnål ska sitta i håret. Haha sån jäkla onödig information, men sååååå fascinerande.. Visste ni att det är så här man ska sätta dit en hårnål? Haha. Jag har använt måååånga hårnålar i mina dar och inte fasen har jag nån gång satt den så här. Sån onödig MEN vettig info =)

Egentligen är det väl snyggare att sätta hårnålen så här? Mkt bättre än den vågiga sidan uppåt. Plus att om man sätter nålen som på bilden, så kommer nålen att sitta bättre med. Vet ju vad jag ska prova nästa gång jag använder en hårnål.
 
Så nu vet även ni hur man sätter en hårnål korrekt =)
 
 
#1 - - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma:

Haha, känns lite galet att sätta den så ... men man kanske ska testa det nästa gång ;)

#2 - - Rebecca:

haha har alltid satt dom tvärtom :P

#3 - - Sarah:

Ja brukar oxå sätta dom åt andra hållet :P

#4 - - Sara - Mamma till Max o nyfödda Ebba:

Jag har hårnål i håret nu och jag kan säga att den sitter inte som på bilden =)!

#5 - - Monika:

Kan inte annat säga att jag sedan en tid tillbaks sätter i hårnålar åt "rätt" håll. Jag kan numer sätta i en och den sitter på plats hela dagen. Tidigare så satte jag två i kors så att de låste varandra. Inte alltid så snyggt.

Svar: Är det sant? köpte hårnålar och har dem i håret nu. men ja tror fasen att ja satte dem fel igen. haha! måste prova..
Nina