Sjukstuga...

Igår då jag kom hem så kollade ja till min lilla tjej på en gång. Mannen min hade kikat till henne med jämna mellanrum. Hon hade fått alvedon men var väldigt varm ändå + att hon hade vägrat att dricka och somnade redan kl 18. Inget kiss i blöjan, vilket fick mig att gå in och väcka henne och ge henne vatten var 5e min. Lite fick ja i henne. Övervägde att väcka henne för att få i henne lite glass.
 
Men sen vaknade hon hostande och hulkande. Så hon kräktes upp allt vatten som jag lyckats få i henne. När hon ändå var vaken så fick hon en glass. Den gick i, febern fick ja ner och sen fick hon i sig lite vatten. Hon somnade inne i vårat rum och där fick hon ligga, så att vi hade koll.. Hon skrek till och från i natt som om hon hade ont stackarn...
 
Imorse var Theo gnällig så mannen tog tempen, men han hade ingen feber. Då jag kom upp så sa ja att nej vi tar temp en gång till (då hade han gjort det 5-10min innan). Men ja sa det kan inte stämma. Så vi tog igen och då hade den gått upp. Så snabbt det kan gå. Han är pigg och glad just nu och verkar inte speciellt påverkad av febern. Får väl se hur dagen blir. Mannen kände sig inte ok i kroppen och inte heller jag. Härligt. Hoppas att man kanske har turen att slippa. Ska köpa upp oss på vitaminer etc idag, vi ska ut och ta lite luft nu (springa några ärenden)..
 
 
#1 - - sofie:

Krya på er! fy är så mycket som går nu, så känns som ett under för varje dag som man inte blir sjuk!

#2 - - Cissi - mamma till 2 prinsessor:

Stackars! Hoppas de mår bättre snart

#3 - - ♥ Sojka ♥:

Krya! :(

sv:Vad kostar en lägenhet i Stockholm då? :)

Svar: Tack!
Nina

#4 - - sandra - blivande 3 barns mamma <3:

Massa krya på sig kramar till er allihoppa!!!!
Hoppas att sjukstugan avtar innom kort!!!

Kramar!!!

Svar: Ja det hoppas jag oxå. nu får det va bra!
Nina