Något svajjig..

Freja vart ordentligt dålig igår med hög feber. Hon vart så skruttig. Idag är hon därför hemma. Hon har feber men kör sitt race. Just nu ligger det kläder över hela golvet. Hon lyckades även med att gå in i toadörren imorse och slog i näsan. Jag såg ju att det gjorde ont på henne, men reflekterade inte så mkt över det, då hon verkligen inte slog sig så hårt. När jag satte henne i soffan så forsade det blod från näsan. Så det var bara in i badrummet med henne, där hon kräktes blod och slem :S Det värsta gick över väldigt snabbt och hon var nog lugnare än mig dessutom. Jag har problem med blod och kände mig smått svajjig där ett tag.
 
Hon vägrade ju att hålla sig lugn, så blodet slutade aldrig att rinna. Det kom i vågor, men ingen fors. Så hon fick stanna hemma med pappa i sängen medans ja lämnade Theo. Hon var inte nöjd! Hon skulle ju med. Theo var däremot nöjd för vi åkte ju buss. Jätte glad att få vara på dagis. Handlade och åkte sen hem. Freja vart super glad då jag kom hem igen och då hade nästan slutat att blöda med. Så det var ju skönt..


#1 - - Emelie - Mamma till Malte:

Hej! Ja det är ju lite klater med linser, även om jag haft det 2 år nu så kan jag vissa mornar stå och försöka få in linsen i en evighet, haha så det bara rinner om ögat! Men men, ibland får man in den rätta "snitsen" ;)

Men huvva då, tur att det slutat blöda!! :) Tur dom är bra tåliga dem små..

#2 - - Maria:

Men stackars liten :(
Obehagligt när det blöder så mycket.

Krya på henne i massor!

#3 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Stackars liten :( Skönt att det slutade blöda tillslut, man blir ju nojjig :/