Det är tillbaka...

Min lilla qute fejs. Älskade lilla sötnos. Nu är hon prickig igen,. Bir galen. En dag efter att vi tog bort kortisonet. Tycker det kommer och går. Igår fick hon gå naken här hemma och då vart det faktiskt bättre. Så det är ju skönt att man kan reglera lite med att ta bort kläder. Hoppas att hon inte blir för varm på dagis. Men det är ju ändå inte i närheten av som det såg ut i förra veckan.
 
Bägge ungarna klagar på magont. Freja började med det och fick va hemma en dag i förra veckan. Men så verkade det som om hon använde det för att klänga lite extra. Så man vet inte om hon har ont lr inte. Hon ska iaf åka till farbror doktorn säger hon. Men när jag frågade om det var förut som hon hade ont och inte nu så säger hon att det stämmer. Så det är ju lurigt. Hon är iaf inte allmänt påverkad, inte gnäller hon heller till maken utan bara mig. Jag vill följa med dig mamma, jag har ont i magen. Å så imorse började Theo med. Men även han är normal på alla sätt, så jag vet inte om det är en "trend" som dem startat. Dem verkar tycka att det är skönt hemma?
 
Vi får väl se helt enkelt..
 
 
 
#1 - - Malin - allt och lite annat:

Men lilla gumman då! Hoppas att det går över snart. Min lilla tjej hade också utslag på hela kroppen förra veckan. Dock försvann de efter tre dagar. Vi har vart till läkare förut och då trodde de att det var nässelutslag som reaktion på något virus. Antar att det var samma denna gång då hon hade lite lätt feber och var väldigt gnällig innan de kom. Men nu är de spårlöst försvunna!

#2 - - Marie:

Femte sjukan? Läs om den på 1177.se...

#3 - - Eva:

Det är inte den femte barnsjukdomen då? Den var det någon av forummammorna som snackade om. Det började som prickar i ansiktet har du kollat det? Eller är ni helt säkra på vad det är?

Undvik att ha henne i solen ha heltäckande kläder men ändå luftigt och keps självklart. Sen om hon reagerar på värme be dagis tvätta henne med kallt vatten i ansikte och på armar när hon kommer in så att hon kyler av huden. Pratar av egen erfarenhet.

Svar: va just det som ja ringde å fråga om det kunde va. såg precis ut som frejas. så ja ska dit idag. se va han säger. men det är ju löjligt.
är det så att dem reagerar på sol och så om dem har det? för freja hade ju precis som en t shirt på sig. sa det till mannen min. hon hade mer utslag där hon inte hade kläder. å iom att hon reagerat på värme. så borde hon ju fått mer utslag där hon haft kläderna kan man ju tycka. men så va d inte.

tvättar gör vi redan å låter henne springa naken å så. duschar lite svalt å så.. å öppnar upp så att det kommer in lite luft.

se som sagt var vad han säger idag.
Nina