Powermeat!

Idag är det dags för pressvisning inne i kungsan. Citygross som är huvudsponsor kör igång Grill & BBQ SM! Det är ett fullspäckat schema och massvis med grillning! Kommer att bli super skoj! Ska möta upp tjejerna för att sen bege oss in! wiee..


Här har ni delar av schemat:

- allas vår Melker Andersson ingår numera i programmet och berättar om TV4s nya storsatsning på grillmat (där vi är storsponsor).
- utanför presstältet kör vi en egen food court med helgrillad gris, grillmat (bl a exotisk grillfisk som guldsparid och tilapia, köttnyheter, beer can chicken och chilifrukter). Kan bli riktigt bra, om det inte snöar/regnar;-)
- eftersom vi ändå spränger alla ramar med vårt möte har beslutat ta dit (nästan) hela Svenska Grillandslaget och deras släpvagnscooker (därmed har vi två stora cookers som tillsammans med helgrisgrillen och kvaltävlarnas och leverantörernas grillar bäddar in Kungsträdgården i ett behagligt vårlikt grillos). Du träffar därför utöver lagledaren Ulrik även Henrik Stensvad, Jenny Eriksson Fröhlich och Thomas Eriksson-Fröhlich (femte medlemmen Karin Mattiasson har tyvärr förhinder).
- för att skölja ned alla grillintryck smyglanserar Arla nyheten mjukglass som man gör själv hemma (i smakerna jordgubb, choklad och vanilj)!

Mina fina kommentarer
Postat av: LIw - mamma till två inom 16 månaderr

Dit hade jag med velat :-(

glöm inte att tävla nu :-)


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: