Freja vill ha lyx som sin bror =)

När vi var på We r family i måndags så var även Stokke där. Dem firar 80 år och det firades med bland annat tårta till oss bloggare. Mums. Kika in på deras sortiment på deras hemsida! Speciellt så måste ni ju kika in deras nyhet Handysitt! Så smart och smidig: stokke-handysitt

Här hemma hos oss så finns det bara en stokke stol. Den är Theos. Han fick den då han döptes och sedan dess har den använts flitigt. Freja har fått sitta i en annan stol så länge, men nu på sistone så är det någon som är smått sotis på sin storebror.

 

Freja sprang ut en morgon och tjoade glatt. TITTA TITTA TITTA gick på repeat ute i köket. När vi väl kom upp så satt hon på Theos stol. Mycket nöjd. När vi bad henne att kila ner, så satt hon armarna i kors och skakade på huvudet hängandes. Hah. Det blir bråk om vem som ska sitta på stolen och eftersom damen klättrar upp på den så fort hon får tillfälle till det, så har vi fått börja lägga ner stolen på golvet.


Här senast satt dem tillsammans på stolen. Dem hade dragit den mot fönstret och satt där bredvid varandra och tittade ut. Ens mamma hjärta smälter av lycka. Efter en stund kom det ett ljubelvrål, det var ju såklart ballonger på ingång. Där satt dem en halvtimme minst, på sin numera delade stokke stol =)


Freja vill såklart ha samma sak som sin bror, så högst upp på hennes
lista står nu en STOKKE stol.



#1 - - Eva:

Det är super bra stolar =) Vi har två helt lika så skönt.

#2 - - louise mamma till Hugo:

Hej
Hoppas att allt är bra med dig =)
De där stokkestolarna är verkligen super. Den jag fick när jag var baby använde jag sedan som skrivbordsstol.
Nu har Hugo fått den istället =)
Verkar har varit en riktigt mysig dag på we r are family eventet.
Kramar

Svar: den är ju så jäkla bra, den räcker ju verkligen i generationer. å mysigt att kunna föra något vidare sådär :D måste införskaffa oss en sån, gärna svart som theos. men jag kollade på blocket och dem låg nästan på lika mkt som en ny eller så var dem inte i sånt fint skick. vill ju iaf att den ser svart ut :P

kramis
Nina

#3 - - louise mamma till Hugo:

Ja men visst e den =) Ja det är kul att kunna föra den vidare till sonen. Kul om det e samma färg med.
Ja du har rätt, de på blocket är ofta inte i så fint skick, man betalar ju hellre ng hundralappar till istället. För man vill ju att den ska ha den färg den var från början.
Jag märkte dock när jag köpte till en bygel( den isattsen som de har nu fanns ju inte när jag var liten utan bara en bygel, så h satt ju inte bra) Bygel var svart och när jag torkade för mkt försvann färgen, inget kul liksom.
Har varit mng under åren av mammas vänner som velat köpa min men jag vägrade sälja den.

Kramar