Otäckt & Obehagligt..

Usch igår var en riktigt jobbig dag. Vaknade och mådde redan peck på morgonen, men under dagen så vart det värre. Jag hade ett hemskt tryck i bröstet, sen började huvudet att dunka till förbannelse. Nästan som migrän, men ändå långt ifrån. Jag kunde inte ligga ner, då vart det värre. Så jag vart sittandes i soffan. Tillslut mådde jag så dåligt, så att jag fick ringa min man. Vart rädd att vara själv. Kändes otäckt. Ringde vårdguiden som såklart kom med dem fantastiska råden igen. Inte! Jag tänkte att om det vart värre, ja då fick jag väl åka in till akuten.
 
Jag har haft bihåleinflammation x antal ggr innan, men aldrig har jag blivit såhär dålig. Jag har ingen feber, inte ens snorig. Men hela ansiktet var stickigt, torr i munnen, illamående, sprängande huvudvärk, tung i skallen (som om ja hade ett bowlingklot rullandes i huvudet), tryck i bröstet. På det så stressade jag ju upp mig och började tänka på om det inte var bihåleinflammation utan en spridning till pannhålorna som det kan göra, eller snäppet värre -->hjärnhinneinflammation. Jag hade liksom så ont och det var så obehagligt.
 
Värken vart inte värre och jag lyckades ändå sova ok i natt/imorse.. Idag mår jag mkt bättre, även om jag kanske är långt från helt ok. Men det är en stor skillnad. Så jag antar att pencillinet har börjat hjälpa nu. Om bara illamåendet ville gå över med. Vore ju super. Nej nu ska jag ta mina piller igen, vila och sen hämta barnen på dagis....
 
#1 - - Veronica Ekblad:

Usch vad hemskt det låter! Krya på dig!! KRAM

#2 - - Satu med 4 småttingar och gravid:

Usch va hemskt! Jätte jobbigt när man inte vet vad det kan vara. Gå och kolla upp det om det blir värre igen! Krya på dig nu vännen!

#3 - - Eva :

Usch så otäckt. Skönt att höra att du mår bättre idag. Krya på dig!

#4 - - Pernilla:

Usch låter inget vidare alls. Förstår att du blev orolig. Men skönt att det började kännas bättre dagen efter.

Börjar själv bli lite nojig då jag haft huvudvärk i över en vecka nu som ej vill försvinna trots tabletter.....Får väl ringa och kolla upp det tror jag!!

Kram kram

#5 - - sara:

Usch, det låter absolut inge roligt! Jag förstår rädslan att vara själv när man mår riktigt dåligt och själv blir rädd. Hoppas att du mår bättre snart!

Angående ditt fina tips så har jag redan exakt ett sådant hjorthuvud :) Men 30% låter heeelt underbart, finns en massa grejer jag vill klicka hem där! Är det på ett helt köp eller på en vara?

#6 - - Nilma:

Usch då, stackare! Krya på dig!

#7 - - britta bloggar:

men usch, krya på dig!

#8 - - Madde:

Usch..

Haha jadu. Här är det ett stort enda kaos just nu.
Packning, stress, samtal, lådor, planering.. Mitt huvud går på högvarv. :S

kram

#9 - - tess - mamma till Malin:

Ja verkligen! :) Det blev supersnyggt, men spjälsängen var hur stor som helst, haha, så vårat sovrum känns rätt så mycket mindre nu måste jag säga! :) hihi
Kram kram