Dags igen för läkarbesök =(

Bild lånad av Madde, VHS  ;) ;)Det var en jätte trevlig kväll igår,. Kroppen sa väl egentligen ifrån och tyckte att jag skulle vara hemma. Men vem kan motstå att sitta med en massa trevliga bloggerskor och ha en super kväll?! Jag satt iaf still, hade tagit alvedon och ipren. Kände mig ok, men var lite trött bara. Delade en taxi hem med Madeleine (muppsan), så det vart väldigt smidigt.

Klädde av mig, sminkade av mig, gjorde mig iordning för natten och la mig runt 22. Var på att jag inte kan sova alls, sen får jag sån förbaskad frossa och huvudvärk. Det pågick hela natten och även nu på förmiddagen. Usch det är verkligen inte roligt. Har legat i sängen och skållat mig i duschen. Men än fryser ja? Så då ringde jag vårdguiden som bad mig att kontakta vårdcentralen. Troligtvis kan det vara amimoxen som jag reagerar på. Så nu ska ja hämta ungarna tidigare från dagis, sen ska vi upp till vårdcentralen allihopa.

Vi ska sen hem å äta, för att sen åka iväg med hunden som haltar? Bokade en tid åt honom imorse. Han kan få sådana här perioder då han råkat slagit i sporren, men det verkade inte alls va den denna gång. Eller att han sträcker sig. Men det brukar gå över efter en dag lr två. Nu verkar det bara va värre. Han verkar trött oxå. Kanske är det för att han hoppat omkring. Han har iaf inte fått någon mat sen kl 11 - ifall att han behövde röntgas och skulle få lugnande. Tycker synd om pluttisen..


 
#1 - - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen:

Men vilket elände... Hoppas verkligen att läkarbesöken gick bra, både för er och hunden! Krya på er

#2 - - Hanna Of Sweden:

men fy då... läskigt med frossa!
hoppas du mår bättre snart gumman!

jättefin bild på dig... och den i sidospalten är nya oxå va? ^^

puss