Tävling Baby Foot!

"Jag tävlar hos Deliciously.se om en Baby Foot från Jobi.se-jobbskor. Tävla här du med!"

 

Som ni kanske läst tidigare så har jag provat Baby Foot och den är ju sååå bra! Mina fötter är så super mjuka och fräscha. Perfekt så här till sommaren. Nu har två stycken chansen att vinna ett Baby Foot kit från Jobi.se. Denna Japanska produkt som har blivit succé på nolltid! Få fina fötter på mindre än tre veckor!

Tävlingsregler:
  • För en chans, Skriv att du är med och tävlar och berätta varför just du skulle vilja vinna Baby Foot.
  • För två chanser, svara på frågan: Hur länge ska Baby Foot sitta på foten under behandling? Ni hittar svaret HÄR
  • Dela bilden med undertext på din blogg eller fb sida och skicka med länken i kommentaren, så att jag kan se att det är gjort ordentligt.

 

 

Tävlingen pågår tom 28 Maj. Lycka till!


Mina fina kommentarer
Postat av: Pernilla W

* Om jag ska våga visa fötterna till sommaren är det bäst att jag denna kur till mina fötter får testa, för det ska väl till trötta (hårda) fötter vara det bästa!?

* Svar: 2 timmar

* Delar tävlingen på FB Pernilla Wamsjö

2012-05-21 @ 18:05:37
Postat av: Evelina

1. Jag är med och tävlar! Jag har torra fötter och spruckna hälar så det här skulle verkligen ha varit en dröm för mina fötter, skulle varit kul med fina fötter nu till sommaren och har hört massvis med positiva saker om babyfoot! hade jag haft råd hade jag köpt det för längesen, men vinner jag nu skulle jag blivit överlycklig :)

2. Svaret är 2 timmar :)

Postat av: Linda

svar: 2 timmarjag vill vina då jag ska operera min lilla tå den 7:e juli och det kan ju vara roligt att piffa till sig lite efter det då jag kommer gå i en snygg läksko ett tag....delar tävlingen på fb

2012-05-21 @ 18:16:59
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Jenny-Anne Johansson

Spännande produkt som jag gärna vill testa då jag tycker det är viktigt med vackra fötter - speciellt under sommarhalvåret. Tipsar på fb. Svar; 2 timmar

2012-05-21 @ 18:27:35
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

jag är med!Lott 1: Skulle vilja vinna för att få fina fötter nu till sommarn då det är dags att damma av de högklackade sommarskorna :)Lott 2: Det ska sitta i två timmarHär har jag länkat: http://moniatavlar.blogg.se/2012/may/tavling-baby-foot-28-maj.html

2012-05-21 @ 18:30:37
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Elisabet A.

Jag är gärna med och tävlar.Drömmer om dom mjukaste babyfötter

dom viktiga som bär mig, kroppen rötter!

Får inte riktigt med mina fossingar bukt

därför behöver jag verkligen denna produkt!Svar på frågan:

Behandlingen ska sitta i två timmar men det slutgiltiga resultatet på förhårdnaderna ses efter två till tre veckor.Har delat bild och undertext på min Facebook, här, offentligt:

https://www.facebook.com/#!/elisabet.andersson.12

2012-05-21 @ 18:47:47
Postat av: Annika

Jag hoppas det var här jag skulle skriva... ;)

Jag är jättegärna med och tävlar för jag måste hitta någon lösning på mina katastrofala fötter. Jag har ärvt riktiga problem fötter med nageltrång, förhårdnader och hälsprickor. Lägg till att jag tränar en del, så är problemen ett faktum.

I dagsläget måste jag bada fotbad varannan vecka och fila fötterna ordentligt, ändå blir jag inte av med alla förhårdnader. :( skulle vara fantastiskt att få prova denhär produkten. Kanske funkar den!!!!!Babyfoot ska man ha på fötterna i två timmar.

2012-05-21 @ 18:59:21
Postat av: emma rudbeck

Hej

1 Jag vill vara med o tävla och jag skulle verkligen vilja vinna för jag har alltid problem med torra och spruckna fötter spec hälarna. Jag hoppas att Baby Foot hade kunnat hjälpa mig och komma tillrätta med detta så jag slipper ha ont i fötterna.

2 Det skall sitta på i ca 2 timmar (det låter helt fantastiskt)

3 Jag har delat tävlingen på min fb sida https://www.facebook.com/emma.rudbeck

hoppas på tur

emmar23@hotmail.com

2012-05-21 @ 18:59:52
Postat av: Veronica - mamma till Denver

Jag är med! Jag vill vinna eftersom jag verkligen avskyr mina fötter, det vore kul att få prova och se om det här är nåt som kunde få mig att tycka om dem lite mer. Dessutom vore det skönt att kunna ha på sig sandaler i sommar istället för att stänga in fötterna som jag brukar ;)Baby foot ska vara på i två timmar!

2012-05-21 @ 19:16:59
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Agnes, gravid V. 39

1. För att mina fötter e totalt slut just nu, är höggravid så in i bomben och mina fötter värker och är uttorkade och stenhårda trots att jag smörjer dem varenda kväll.2. Två timmar3. http://aggehh.blogg.se/tavlingstips/2012/may/tavling-babyfoot-285.html

2012-05-21 @ 19:42:53
URL: http://aggehh.blogg.se/
Postat av: Carola L

Jag är med och jag skulle behöva få fina fötter! Mina är lite åsidosatta...Svar: 2hLänk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/may/baby-foot.html

2012-05-21 @ 19:56:50
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Pernilla Henningson

Det här vill jag verkligen vara med om att tävla då jag läst dina inlägg om Babyfoot. Själv har jag fötter som är torra med förhårdnader och verkligen längtar efter mjuka fina sommarfötter som man slipper skämmas för.Babyfoot ska sitta och verka i två timmar.Har länkat i min blogg: http://mippemutt.blogspot.se/2012/05/jag-tavlar-om-lena-fotter-i-sommar.html

2012-05-21 @ 20:29:00
URL: http://mippemutt.blogspot.com
Postat av: Cajsa Wramdemark

Är självklart med och tävlar!! Vore underbart att vinna babyfoot då fötterna inte direkt prioriterats under vinterhalvåret och nu behöver en ordentlig uppfräschning!!De skall sitta på i två timmar :-).Delat länken på min fb-sida: http://www.facebook.com/wramdemark

2012-05-21 @ 20:53:16
Postat av: Jenny Eriksson

JAG VILL VINNA!! :) Mina superhårda fötter skulle verkligen behöva bli lite sommarfräscha! :) Kommer ju dessutom gå höggravid hela sommaren så då kanske det skulle kännas lite lättare i värmen om fötterna iaf är mjuka å fina! ;) tihi!Svaret på frågan är btw 2 timmar! :)

2012-05-21 @ 20:53:38
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Jaaaa jag väntar med spänning på att mina fötter ska "tappa" av allt gammalt i fotväg ;)

Verkar jättespännande :) Än har det inte hänt nåt iaf :)

Jag funderar på att skaffa en till min mamma :)Kram

2012-05-22 @ 06:51:31
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Johanna - Maersta

Ååh, hoppashoppashoppas! Mina fötter är helt tjocka av äckliga förhårdnader efter långa dagar av renovering inför vår kommande husförsäljning. Jag skulle verkligen behöva fräscha fötter nu till sommaren så jag kan visa mig i sandaler! :)BabyFoot ska verka i två timmar. Bara det blir ju lite mammalyx i vardagen! :)Mitt inlägg hittar du här:

http://maersta.wordpress.com/2012/05/22/fina-sommarfotter/

2012-05-22 @ 07:07:21
URL: http://maersta.wordpress.com
Postat av: Fröken M - Vinn en Tassimo T55 !!

Åh jag vill vara med !

Här hemma påpekar C OFTA att jag har "världens äckligaste fötter" !?

Hårda, torra och spruckna..

Jag har försökt allt ifrån fotfil till krämer, men inget hjälper..

Frågan är om detta kan vara mirakelkuren jag söker ??

Därför hoppas jag på tur !påsarna ska sitta på i ca 2 timmar.Jag delar på fb - Michaela JohannessonKram

2012-05-22 @ 08:01:33
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Sofie

åååååh. mina fötter behöver det. de behöver tid och kärlek som jag har svårt att ge dem. Men skulle jag vinna detta så skulle de få först 2 TIMMARS lugn (svar på frågan) och även sedan bli av med all smuskig gammal hud efter 1-2 veckor. Det är kärlek till fötterna.

har delar på fejjan :) (vet inte hur jag visar länk på detta dock )HOPPAS HOPPAS PÅ VINST

2012-05-22 @ 08:48:33
URL: http://sanningensrum.se
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin- Goodiebag tävling!

Jag är med såklart :)

Vill vinna så att jag vågar visa mina fötter i vår/sommar. Dom är så torra och äckliga just nu. Till och med Robin kommenterade dom tidigare...

Svaret på frågan är 2 timmar.

Jag länkar här:

http://beabofink.blogg.se/jagvillvinna/2012/may/baby-foot-28-maj.html#Nu håller jag tummarna!

KRAM

2012-05-22 @ 09:14:32
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Emma S

Jag vill vara med.

Jag har sedan jag slutade spela beach för några år sedan haft stora problem med sprickor och rispiga fötter (min sambo låter mig absolut inte komma nära honom med mina fötter). Har än inte hittat nått som gett riktigt bra resultat så hade varit jättekul att få testa Babyfoot som jag hört så himla mycket gott om.

De ska sitta på i två timmar under behandlingen :-)

2012-05-22 @ 09:26:29
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

* Jag är absolut med och det skulle vara så kul att testa baby foot.

Har hört att det ska vara riktigt bra för fötterna men jag har aldrig kommit till att testa.

Nu hoppas jag att jag har turen på min sida och får testa denna produkt..* Svar: Två timmar* Tipsat: http://millahoman.blogg.se/tavlingar/2012/may/babyfoot-285.htmlKramar // Millah

millahoman@hotmail.com

2012-05-22 @ 10:05:01
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Madde

Wow.. jag vill vara med! Jag har hört mycket positivt om denna men känner ändå själv att "kan det verkligen finnas ett sånt mirakel?"

Och ja ärligt tror jag inte att jag själv kommer få behålla denna utan denna kommer nog Henric sno åt sig på nolltid men ja skulle du se hans fötter så skulle du nog kasta dom BÅDA på honom haha. ;)

Självsprickor som är ca 0,5-1cm DJUPA! PÅ RIKTIGT!

Så hm mjo DÄRFÖR vill jag eller ja mitt hushåll(?) vinna. :PMan ska ha påsarna med "geggamojjan" (som dom så fint beskriver det) ;) på i två timmar.Jag delar tävlingen på min blogg.

http://vhdbrud.blogg.se/2012/may/jag-tavlar-hos-nina.html

OCH på fb.

Madelen Jansson.Håller tummarna stenhårt!

Kramar. <3

2012-05-22 @ 11:06:43
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag är med :) Tycker att det är svårt att hålla fötterna snygga. Trots filande blir de aldrig riktigt lena. Baby Foot kan säkert ge mig fina fötter :)Behandlingen tar 2 timmar

2012-05-22 @ 12:55:53
Postat av: SoffiZ- Oliwer och Towas mamma :)

jAG ÄR MED!

Jag vill vinna till min sambo, han skulle behöva fixa till sina fötter lite :D

Svar:2 timmar :)Delar på facebook (Sofia Eriksson)

2012-05-22 @ 13:07:47
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Lillemor

Jag är med och tävlar detta vill jag inte missa! Mina stackars fötter är heltförstörda efter alla timmar konstant stående på jobbet. Dem har aldrig varit i så illa skick och det känns som jag prövat allt, fila,fotbad, smörja mm. INGET funkar! Så nu är det upp till bevis om detta funkar för det skulle vara helt underbart! Svaret på frågan är : 2 timmar. ska sockorna sitta på.

Åhhh håller tummarna och tårna:)! Kram Lillemor

2012-05-22 @ 13:30:20
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Nu har jag ju hört så himla mycket bra om denna produkten så jag bara MÅSTE prova!2. Påsarna ska sitta på fötterna i två timmar.3. Jag har delat på Fb - Amanda YdnäsHoppas på fina och lena fötter till sommaren! ^^

2012-05-22 @ 14:59:49
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: anette carlsson

Jag har länge tänkt att köpa Footway för att jag behöver fixa till mina fötter. Är imponerande av hur snabbt de säger att man kan få mjuka fötter. Det ska vara på fötterna i två timmar. Jag har även delat denna tävlingen på face book https://www.facebook.com/anette.m.carlssonNettan

2012-05-22 @ 20:02:42
Postat av: liselotte

1. Är gärna med och tävlar, skulle vara dunder med detta till mina fötter. Jag jobbar i butik och står och går hela dagarna, så mina fötter behöver verkligen en uppfräschning inför sommaren.

2. 2 timmar

3. Har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.se/2012/05/baby-foot-285.html

2012-05-22 @ 20:32:02
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Anders

Chans 1; Jag skulle vilja vinna baby foot till min brorsa. Han gnällde i helgen om sina förhårdnader och att han alltid går i sina stålhätteskor på jobbet.Chans 2; 2 timmarLänkat; http://pappanheteranders.blogg.se/tavlar/2012/may/tavla-om-baby-foot.htmlJag håller tummarna och hoppas brorsan håller tårna :-)

Ha De!2012-05-22 @ 21:28:56
URL: http://pappanheteranders.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jag är gärna med och tävlar!* Detta vore en perfekt present till min man som har helt sjuka förhårdnader på sina fötter!

* Den ska sitta på två timmar.

* Tipsar om tävlingen: http://kristinasblogg.blogg.se/tavlingar/2012/may/tavling-baby-foot.html

2012-05-22 @ 21:34:42
URL: http://kristinasblogg.blogg.se/
Postat av: Erika - lilla familjen

Jag tar två lotter:1. Jag skulle vilja vinna detta eftersom mina fötter skulle behöva sig en ordentlig kur, finns ju inget värre än att lägga sig i sängen för natten och riktigt känna hur hälen fastnar i lakanen, jag ryser!2. Den ska sitta på i två timmar.

2012-05-23 @ 08:15:45
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Paola

Kanske inte världens roligaste Mors dagspresent, men min mamma tjatar jämt om sina hårda & spruckna hälar. Att få sticka ner ett paket Baby Foot i blombuketten vore ganska kul ;)Baby Foot ska sitta på i två timmar.Delat på FB som Paola Al: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=418609278173205&id=100003722685679

2012-05-23 @ 17:34:20
Postat av: Qicki

JAg vill vinna så jag kan ge det till min mamma för hon har så sjukt torra fötter så hon om nån skulle behöva en behandling.Man ska ha dom på i 2 timmar.Har lagt upp tävlingen på min blogg.

2012-05-24 @ 14:06:23
URL: http://qicki.blogspot.com
Postat av: MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student)

Jag vill vinna för att mina fötter är jäääättetorra! Och nu i sommar vill jag helst inte behöva visa det. Dessutom gör det ont när de ska spricka och hålla på!

2 timmar ska de va på:)

2012-05-24 @ 22:48:12
URL: http://mmeeli.se
Postat av: Sofie L

* Tack för tipset. Jag är gärna med och önskar vinna Baby Fott till min älskade mor som har problem med torra fötter. Hon vill sá gärna gá i sina fina sandaler som hon investerade i förra áret men pga förhárdnader och sprickor har hon ställt i dem lángt in i garderoben. Vill sá gärna överraska henne med en lite försenad morsdagspresent <3* Svar: 2 timmar* Länkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2012/may/28-maj-baby-foot-fran-jobise-jobbskor.html

2012-05-25 @ 10:22:12
URL: http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

1. Skulle vilja vinna till min man, som verkligen behöver den här produkten. HAr funderat på att köpa till honom sen du tipsade om den, så det vore ju perfekt att få vinna :)2. Två timmar ska dom sitta på fötterna

2012-05-25 @ 19:49:47
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: jennie

Ohhhh ja! Detta skulle jag garna vilja prova! Jag står mycket upp under dagen både i jobb och studier och har desvarre fått problem med hård och torr hud på fötterna! Skulle vara super kul att prova!

Svaret = 2 timmar!

Och jag har tipsat pa FB : https://www.facebook.com/jenn.barbados/posts/365074793555989

2012-05-26 @ 20:02:18
Postat av: Emma

1. Skullle verkligen vilja vinna denna till min mamma då hela hennes undersula är hård o skorpig och har mkt problem med fötterna! Hon om någon behöver detta , Så FYLLER hon även 65 nu i JULI och de skulle bli en PERFEKT 65 års present, då ekonomin är tajt och mamma är värd sådan present som hon verkligen behöver o skulle bli glad för!2. 2 timmar ska dem sitta på fötterna

2012-05-26 @ 20:09:48
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: Emma

vet inte om min kommentar kom med? jag är med och tävlar o vill ge denna i 65 års present till min kära mamma som verklgien behövde detta till hennes sjuka fötter!!

2012-05-26 @ 20:14:16
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: care69

Jag är gärna med!

Självklart vill jag har babylena fina sommarfötter.

Svar: Två timmar

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/28-maj-vinn-baby-foot.html

2012-05-26 @ 21:01:24
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: Anna på Grönkulla

1. Jag skulle ge den till min sambo som har så mycket förhårdnader på fötterna och som dessutom långa pass och står och går hela dagarna eftersom han är kock.2. I två timmar ska man ha det på fötterna.3. Och länkat har jag gjort här:

http://annapagronkulla.blogspot.se/p/jag-tavlar.htmlHåller tummarna (och tårna...)!

2012-05-26 @ 21:36:49
URL: http://annapagronkulla.blogspot.se
Postat av: evamar

Jag vill gärna vinna för att få fina sommarfötter. Just nu känns och syns det verkligen att de har varit instängda i ett par varma skor hela vintern...PS. Svaret är två timmar!

2012-05-26 @ 23:17:15
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Annelie

1. Jag har velat prova Baby foot över ett år nu. Har problem med förhårdnader och spruckna hälar och hud som skulle behövas bytas helt enkelt. Snart är det sommar igen och jag vill kunna ju visa fötterna utan att skämmas!

2: Två timmar ska man låta det sitta.

2012-05-27 @ 02:07:10
Postat av: Anna- Mammma till Melina

Hejsan!

Jag är gärna med & tävlar."Fötter ska vara lena och fina,

det är ju inte mina.

Trista sprickor och förhårdnader härjar,

men detta kan kanske babyfoot värja.

Hoppas på att kunna visa fötterna i sommar på stranden,

så man slipper gömma dem i sanden.2. Svaret är 2 timmar.3. Har länkat från min blogg här : http://gulligamelinasmamma.blogg.se/tavlingsblogg/2012/may/28-maj-vinn-baby-foot.htmlMvh//Anna Vid

Postat av: Anna Berglund-Lundkvist

Jag är supergärna med och vill vinna eftersom mina fötter är mitt största problem. De är torra, spricker och fula. Hoppas med detta under kunna få snygga fötter och slippa gömma dem i fula skor utan kunna använda läckra sandaler i sommar.Svart på frågan är 2 timmarHar tipsat på fb - Anna Berglund-Lundkvist

2012-05-27 @ 11:29:55
Postat av: Kicki Kronborg

1.

Detta vill jag så gärna vinna

vill dansa fram som en gudinna

på fötter babymjuka och så lätta

kunna ha fina sandaler så nätta

Slippa hårda kanter och valkar

gå utan att snubbla och halka

Fötterna mina borde skötas om

och inte bara förvaras i lönndom2.

Två timmar3.

https://www.facebook.com/#!/kicki.kronburg/posts/10150992594807812

2012-05-27 @ 12:56:05
Postat av: Linda Mustonen

Vad roligt med en sådan produkt. Har letat länge efter något som kan funka mot hård fötter. Nu när man är gravid så får har jag haft så svårt att smörja och fila min fötter pga en ond rygg :( så skulle va kul att få testa på något som funkar.Och sitta med sånt 2 timmar är inga problem för min del när är som tjockast och sitta stilla.Delar på FB

2012-05-27 @ 13:50:00
Postat av: Hanna

1. Jag är gärna med och tävlar :)En nyfiken själ som undrar om det kan vara så,

att detta ger världens mjukaste fot och tå.

Jag har absolut inget emot,

att trycka geggamojja på min fot

om mina fötter av det finfint skulle må :)2. 2 timmar

3. http://hanna.fornhem.se/?p=10690Må gott!

2012-05-27 @ 19:12:14
URL: http://hanna.fornhem.se/
Postat av: Emely

Åhh, den här har jag hört så mycket om. Är väldigt nyfiken så jag är med och tävlar!! Jag önskar vinna för att jag är så fruktansvärt dålig på att ta hand om mina stackars fötter. De är torra som slip papper, trötta som traktorer och behöver en uppfräschning nu inför sommaren. Har dåligt samvete för att jag inte tar hand om dem, jag menar, det är ju mina fötter som får mig att gå framåt här i livet!Rätt svar är 2 timmar. Ha det gott!

2012-05-27 @ 23:22:06
Postat av: Petra

1. Jag är gärna med och tävlar.

Tycker att jag ska vinna för jag är en heltidsarbetande mamma som inte har tid att fixa mina fötter....2. 2 timmarhttp://misspetra.se/2012/may/tavling.html#comment

2012-05-28 @ 08:53:22
URL: http://misspetra.se
Postat av: Anneli

1. Jag är absolut med och tävlar!

Mina fötter är ett stort problem för mig, jag får ofta elaka förhårdnader som gör väldigt ont. Tyvärr har jag inte råd att hålla på och gå till en fotvårdsspecialist utan försöker göra så gott jag kan själv. Ibland med sämre resultat :( Den här produkten har jag länge varit väldigt nyfiken på, häftigt om det funkar så bra som det verkar!

2. 2 timmar!Ha en riktigt fin dag i solen!

Kram :)

2012-05-28 @ 11:26:44
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Eva Flood

Va glad jag blev när jag såg tävlingen vi har pratat om denna produkt på jobbet i dag då en testade det i går,och hon har bara hört positivt om det,så det vore kul att få prova då jag går och står mycket i jobbet så behöver man bra fötter.ska sitta på i 2 timmar.Gillar och delar på fb

2012-05-28 @ 16:03:33
Postat av: Helen

Jag vill gärna vara med och tävla och anledningen till att jag ska vinna är att jag skulle verkligen behöva en riktig genomgång med mina fötter för dom ser helt bedrövliga ut med stora äckliga självsprickor och nu med all värk så varken orkar jag eller klarar jag av att fila dom :( så en sån här kur skulle vara helt underbart att vinna för då skulle även jag ha fina fötter nu till sommaren när man måste börja visa dom :DMan ska sitta 2 timmar med påsarna.Har länkat på bloggen och FB : http://tiemsa.blogg.se/2012/may/28-maj-gick-igenom-d-tavling.html#commentHåller tummarna hårt nu :DKramar

2012-05-28 @ 20:00:01
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Jennysen

Jag har enorma problem med svettiga fötter (så illa att jag funderar på att söka hjälp), vilket leder till att fötterna torkar och flagnar, blir hårda och äckliga. Så jag skulle verkligen behöva detta.2 h är det rekommenderat att man sitter med Baby Foot.Jag har länkat här: http://tavlingsbloggen.soclog.se/p/2012/5/?link=1338233561

2012-05-28 @ 21:35:35
URL: http://tavlingsbloggen.soclog.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: