Crocs event..

Igår var det Crocs eventet i nacka forum, där dem idag (om jag inte har helt fel) öppnar upp en ny fin Crocsbutik. Den var fullproppad med skor. Måste dit och kika snart igen! Igår vart det sådär med att gå runt. Mest pga det var mkt folk (såklart) och knata runt med en vagn var ju inte direkt optimalt. Men får ju skylla mig själv då jag valde att ta med den in. Freja var ju inte på g direkt och var hyfsat gnällig. Så vagnen var super då.

Theo vart så super glad då han fick syn på krokodilen som var inne i affären. Tror att han sprang och kramade den flera ggr. Hah. Tror att han ville ta med sig den hem *S*. Freja var dock super skeptisk, liksom flertalet barn som flydde från den under eventet =)

Trollkarlen Mr Dannymans som var på plats, som Theo såg fram emot mest från början - ja han var lite läskig sa han. Det var ju synd, han gick ju och trollade lite överallt. Theo åt smoothie (han älskar naked juicebars smoothies:ar). Träffade Madde där och tog ett kort. Väl den enda som jag lyckades ta kort på. Då jag åter igen glömde ta kort under allt babblande =) Kul att mingla!

Theo stod i kö till att få en ballong uppblåst av ballongprinsessan. Han valde en häst. Vilken chocker =) Han lekte med den hela kvällen igår och även idag har den fått hänga med här hemma.

Med oss hem fick vi en påse med skor. Frejas satt som en smäck och hon var mycket nöjd med dem på fossingarna. Dem verkade väldigt mkt lättare än hennes kavatskor hon går omkring med nu. Så man märkte att det gick lite bättre att gå. Härligt!