Theos Jacka

Så jag lämnade tillbaka jackan som jag köpte först till Theo. Sen fick jag gå och köpa en pop jacka till honom. Måste ordna med en ny fleece, men i övrifg så klarar han våren iaf. Måste väl tillägga att skaljackan vi köpte nu vart storlek 122 till slut??! Köpte nämligen hem 116 och tyckte att jag tog i, men då den satt nästintill perfekt så åkte vi och köpte en större i helgen. Theo är super nöjd med nya jackan!! Matchar hans fina ryggsäck med.

 

#1 - - Petra:

Fin!



Jodå det var falsk krupp som vi anade.

Han fick betapred o molipect på akuten, var hemma 02.15. betapreden skulle verka 24 timmar. De gjorde de inte, han vaknade 06.30 avr likadan igen.

drygt



kram

#2 - - Anonym:

SV: Nä jag tycker den är fin som den är faktsikt :)

#3 - - Johanna:

haha ja samma här, var tvungen och ta kort, ja när jag slutat skratta vill säga :)

#4 - - Helen:

Å vad fin den är och Theo är verkligen jättefin i turkost :D



Men hur lång är han igentligen? Vi köper fortfarande 104 till Tindra har provat med 110 nån gång men då håller hon på och drunknar och jag trodde hon var lång för sin ålder :O



Kramar

#5 - - Anonym:

SV: Jadå, ungar växer som jag vet inte vad. Min lillasyster blir bara större och större :D

#6 - - Isacs Mamma:

Hi hi nä jag håller med de e bra tråkigt att fika sj med :-/ men hoppas du har en fin dag<3

#7 - - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :):

Vad fin han är med nya jackan och nya väskan :)

#8 - - Isacs Mamma:

Amen du visst är de så! Man bara traskar förbi med sin vagn, ja jag gillar den. den känns så stor och trygg :) Och folk flyttar på sig! :P

#9 - - Emma:

nu är han vår fin:)

Theo har inte kvar en skaljacka från pop i stl 92-98?

Om du har de och inte ska spara till freja så vill jag gärna köpa:)

#10 - - Emma:

Men wigglekarten är ju dyrare?

#11 - - Eva:

Vad fin han blev i nya jackan. Är det 122 har han på dom bilderna? Den ser ju inte alls stor ut, då blir det nog 122 till Oskar med i så fall han har 104 på den har nu.

#12 - - emelie-mamma till elliott och leila:

wow, så fin han är killen. Skaljacka ? är det typ massa foder o sånt i den? tycker det är görsvårt o veta vad man ska klä på dom..räcker det med en vårjacka och fleece eller ska man ta vinterjackan..usch dilemma eller vad?



ja vad härligt väder vi haft idag, fast här har det jobbats o sen när jag hämtade barnen vid fyra hade de varit ute typ hela dagen. Så ingen som var sugen på att va ute med mamman inte =(



har ni haft en fin dag?



kramis

#13 - - Annika - drömmen om 11 barn:

Sv Jo det är klart det är svårt att dra en gräns... jag brukar försöka att inte göra så mkt gratis. Kräver typ alltid något litet iaf... för HELT gratis är inte bra att göra saker hela tiden :)

Men däremot är det inte lätt att få betalt i rena pengar. Men dom som verkligen VILL ha annonsplats betalar för det... jag har ett par stycken som betalt över 1000 kr för det - ändå är det inget märkvärdigt liksom. En textlänk räcker gott i de fallen... de som vill ha inlägg, tävlingar eller så... de ger ju oftast nån form av gåva iaf - det kan jag tycka är tillräckligt :)