Fredag!!!!!

Idag har jag hunnit med en massa. Jag är dock trött som en tok just nu. Först så åkte jag till stan till MamaMia för att göra cellprovtagning. Så skönt att ha det gjort. Däremot så känner jag att jag har lite ont av det. Inte mycket, men det känns. Då jag var där så säger hon, nu ska jag inte knipsa något som många tror. Och då jag gick därifrån så tänkte jag, undrar om ja hade haft mindre ont nu om hon knippsat?! Nu är det iaf avklarat!

 

På det så mötte jag upp mannen i gullmarsplan och sen åkte vi och kikade på bilar. Vi ska köpa ny bil! Så jag har suttit i några olika slags bilar idag kan man väl säga. Plastiga, hårda, sköna.. I slutändan är det ju såklart mannen i huset som får bestämma. Men jag kan ju säga att den där hårda rackarn som höll på att bryta ryggen/höften av mig INTE blir en av dem!

 

Klockan hann bli så mkt så det vart raka vägen och hämta en glad Theo på dagis! Åkte hem och slockna i 30 min. Nu sitter jag här i dimman och undrar hur i helskotta jag ska försöka få något vettigt gjort under denna kväll. Kanske bara bita i det sura äpplet, sätta fart så man blir klar & att sen slappna av och njuta av helgen!

 

Trevlig helg på er!

 

--------------------------------------------------------------

Glöm inte Haze Design tävlingen som avslutas på söndag!!!

Klicka på bilden för att komma dit!

#1 - - Eva:

Vad kul med ny bil.

Tänk bara på att testa med era bilbarnstolar ordentligt innan ni köper någon =) det var vi tvungna att göra.

#2 - - Cissi:

det gör ondare när de knipsar.... :s

#3 - - Petra:

Så söt