Blogjam..

**länkar kommer**

 

Igår var jag på Blog Jam! Var sådär taggad då Emma som skulle med mig vart sjuk. Vi som skulle snacka skit och mingla och ha skoj!. Men jag åkte dit och var där strax innan det började. Mötte upp gulliga Madde vid bordet =) Åt lite lunch och snackade. Sen kom även Ida, Ämma, Britta och Sofia.

 

I min grupp kände jag nog inte någon sådär. Men fick ganska så snabbt trevligt sällskap av Ewa och även Angela och henns man Peter. Stötte även på annat fint folk som man stött ihop via bloggens värld. Är ju jätte roligt att se alla IRL med. Det som är så skoj med dessa event.

 

Blog Jam Station 1 - wordpress- och bloggekonomiskola

Blog Jam Station 2 - bloggfotoskolan i samarbete med Expert

Blog Jam Station 3 - bloggloungen

Blog Jam Station 4 - sminkning i samarbete med The Body Shop

Blog Jam Station 5 - proffsfotografering

 

  • Vi började med bloggloungen där jag satt vid RÄTT bord. Fick tips om ett verktyg som jag redan fixat till datorn. Kanon och sitta och pilla i. Till exempel, så är bilderna ovanför ordnade i det programmet. Top två på min lista av bäst under dagen.
  • Sedan vart det sminkning hos Theo Body Shop. En jätte trevlig tjej som sminkade mig. Tog bara lite ögonskugga och rouge - då jag redan var sminkad.
  • Proffsfotograferingen kändes jobbig. Mest för att jag är alltid den som är bakom kameran, inte framför den. Jag känner mig väldigt onaturlig framför kameran och det blir sällan bra! Kände av ångesten, men tillslut ställde jag mig där. Tänkte att om dem blir dåliga, så är det ju ändå bara jag som ser dem??! Men jag trodde aldrig att jag skulle komma därifrån. Han tog kort och kort och kort. Jag tror att jag inte fastnade på bilden =)

FIKAPAUS med kaffe och bullar...

 

  • Bloggfotoskolan. Den var sådär för min del. Jag tror att om dem hade satt dem i andra rummet där tex The Bodyshop var, att dem bytt plats, så hade det varit bättre. Jag satt längst fram, men hade ändå svårt att höra vad han sa. Allt blir ju lite luddigt om man inte hör hälften?!
  • Sist men inte minst så var det wordpress- och bloggekonomiskola. Den var jag lite splittrad över. Rose Marie öppnade med att prata om bloggekonomi. Det var det absolut bästa på hela dagen. Något som var intressant, relevant för min del som håller i en massa tävlingar tex. Hade gärna lyssnat mera på det. Wordpress-skolan var inget för mig. Hon var jätte duktig som stod och förklara, men då jag inte har wordpress så kändes det ganska så tråkigt. Det är ju absolut inte hennes fel att jag inte har det =)

Hann sno en bebis med =) I detta fall är det Sofias 6 mån bebis Towa. Myyys!

(Bilden är lånad från Sofia!)


Lite då och då vart det lite långdraget (dötid), men då passade jag på att mingla runt, kika på Sobea och MeandI. Hittade på saker att göra helt enkelt. På vägen hem fick vi med oss en goodiebag såklart! Hade sällskap av Johanna till tåget och sen åkte jag hem helt och hållet slut med världens huvudvärk. Men det var den värd! :D

 

#1 - - EMMAS!- alltid tävlingar:

Just nu har jag en ny tävling, vinn tandblekning värd 449 kr & ALLA som deltar får ett presentkort på 100kr på denta.se!!

länk:

http://eemma.se/2012/march/tavling-vinn-tandblekningskit-alla-som-delta.html#comment



förlåt om du inte gillar tävlings tips!!

#2 - - Camilla:

Hej,

vilka otroliga söta små troll du har och fina kort du tar.



Hoppas att du hade en trevlig dag på bloggeventet.



Kram Camilla på Loppi.

#3 - - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :):

Vilka fina bilder ;)



Jätteskoj att träffa dig gums!

#4 - - alexandra mamma till Tove och Lykke:

haahaha.. säger detsamma.. nu när du sa att vi stod brevid varandra så trillade min polett ner med :P

#5 - - Carolina:

Vad är det för braigt verktyg som du använt till bilderna? kram