Familjen Pino..

Det är inte bara Theo som tycker väldigt mkt om Pino, utan även Freja. Theo sitter varje dag och läser Pino. Nu har vi tom börjar med att Theo läser Pino för oss. För han har memorerat böckerna, haha. Lite roligt är det. Freja brukar ta en bok och så sätter hon sig och "läser" vid bordet själv. Man undrar ju vad dem små tänker på, då hon går och gör en sån grej. Theo var ju aldrig intresserad av några böcker då han var liten, Freja är dock det. Men det är inte vilka böcker som helst, det ska vara Pino, hon tar inga andra böcker. Sen tar hon en paus och går runt och pratar med gosedjuret Pino. Det är så mysigt.

 

Theo brukar få be om att kika på dvd filmerna vi har hemma. Freja är bänkad hon med. Theo har dock fått nya önskemål om vilka Pino böcker han vill läsa, ni hittar dem här under:

Får väl skicka en önskelista till familjen och införskaffa några själv =) Tycker det är så roligt att han fått upp intresset för böcker igen. Dessutom är Pinos böcker så bra, då man kan fråga om allt på bilderna. Fäger, antal, ord. Perfekta övningar för Theo.

 

Vi var ju förresten på återbesök med Theo, för att se om han behöver talpedagog. Vi fick bra feedback om hon hade sett att vårat kämpande gett resultat. Kan ju säga att Pino böckerna har gett oss bra redskap till att kunna hjälpa honom, ytterligare en nivå. Vi är så nöjda!