Frejafejs..

Freja älskar gurka *S*

Lilla skruttan har det inte så roligt just nu. I förra veckan så vart hon skruttig, men efter en dag av en massa sömn och vila, så vart hon bättre. Men så i natt var hon så jätte kinkig. Jag vill inte ens veta hur ofta hon vaknade pga att hon skrek. Jag var sjukt trött och la henne bredvid mig i sängen, men inte ens det hjälpte. Kände om hon var varm, men det var hon ju inte. Så jag tänkte ju inte på alvedon, att hon kunde få det ändå - då hon tydligen hade ont någonstans. Inte bra att vara trött ibland.

 

Så hon vaknade några ggr var 10e min, där runt 4 då jag är som allra tröttast. Annars var det väl överlag ungefär 4 ggr i timmen. snark! Imorse var hon ledsen stackarn och lös i magen. Jag gav henne alvedon, men hon hann ju skita ut den innan jag visste ordet av det. Så sen imorse har jag väl bytit 5-6 st bajsblöjor. på 4 timmar. Tycker det är ganska så bra jobbat. Hon lyckades somna runt 10 och sov någon timme. Men då hosta hon en massa. Antar att hon fått samma hosta som Theo hade. Försökte själv vila, men det gick inte då jag stördes av hennes hosta.

 

Till och från börjar hon störtgråta och är helt förstörd. Nu tror jag faktiskt att den där jäkla tanden är på g. Ni vet den där jäkeln som jag trodde skulle ploppa upp för FYRA månader sen. snark. Nu har jag trott det så många ggr, så jaa jag tar det med en nypa salt.

 

 

#1 - - Pernilla:

Det var så lite så!!



Så söt bild, grabbarna gillar med gurka.



Usch för sådana nätter, hoppas det snart blir bättre igen!!

#2 - - Jennie:

Men söööööötungen!!!!!!!!!!



:)

#3 - - Emma:

stackars Freja. Hoppas de löser sig så hon blir glad igen:)

Hoppas ni får en bättre natt inatt så ni båda får sova.

kram