Tävling Gunry.se

"Jag tävlar inne hos Deliciously.se om fyra stycken produkter från Gunry.se.
Alla kan vara med, tävla här!"

 

Gunry är ett familjeföretag som i hela 30 år presterat inom skönhet, hygien, hushåll och babyartiklar. Dem har ett härligt sortiment, så har ni inte varit inne och kikat, gör det på en gång. Dem finns även på facebook!


Nu har en person chansen att vinna Badskum, bodyscrub, tvål & bodybutter - allt doftandes av Vanilj & Fläder. Varför inte pyssla om sig själv såhär i vintertid?! För att vara med och tävla, läs tävlingsreglerna här nedanför.

 

Tävlingsregler:
  • För en chans: Varför ska just du vinna dessa produkter?
  • För två chanser, lägg till Gunry på facebook (skriv med ditt namn).
  • För tre chanser, Kopiera tävlingsbilden och texten under i din blogg och skriv länken i kommentaren eller dela tävlingen på facebook (skriv med ditt namn/länk).
  • För fyra chanser, gilla min blogg på facebook.

 

Tävlingen pågår tom 24 Februari. Lycka till!

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

#1 - - Maria Emilsdotter:

Jag skulle gärna vinna detta Gunry kit! Jag skulle ringa min syster bästa barnvakten & sen bara ta en kväll & pyssla om mig själv,vilket görs allt för sällan om du frågar min sambo.~ Gillar Gunry på fb i namnet:Maria Emilsdotter

Har delat tävligen på fb (med bild+ tävlingtext) och gillar redan din sida på fb.Hoppas! Mvh/Maria

#2 - - Monia - med bulle i ugnen ♥:

Jag tar två lotter!¤ Jag vill gärna vinna för att jag är värd lite "skäm-bort-dig-självprodukter efter en lång graviditet :) Snar är lillan här och då kan jag behöva ta hand om mig lite extra :)¤ Gillar dem på facebook med namnet Monia Sundgren

#3 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!:

Jag vill vara med för att jag är så otroligt dålig på att köpa "pyssla om mig" grejer dvs att jag är otroligt dålig på att ta hand om kroppen med peeling och sånt. Om jag skulle vinna så kan jag inte skylla på något och jag vet att min kropp skulle tacka mig :)

För 2 lotter så länkar jag här:

http://beabofink.blogg.se/jagvillvinna/2012/february/gunry-24-februari.html#Nu håller jag tummar och tår :)

KRAM

#4 - - emma rudbeck:

Hej

1 Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle verkligen vilja vinna dels för att mina babdprodukter precis håller på att ta slut sen så är jag speciellt nu på vintern jättetorr i hyn så en body butter hade varit perfekt just nu det finns inget bättre mot torr hy.Så nu hoppas jag verkligen på vinst.

2 Jag har gillat gunry på fb emma rudbeck

3 Jag har delat tävlingen på fb emma rudbeck

4 Jag gillar dig sedan tidigare på fb

hoppas hoppas hoppas

mvh emma

#5 - - Isacs Mamma:

Hahaha men så bra! kul att du blev så glad <3 är de bra då? Kram

#6 - - Isacs Mamma:

Hi hi oj vilken lång kommentar! men jag lider inte!Men fy obehag till bvc sköterska ska man inte behöva känna ju, kolla om du kan byta!Till att börja med så är alla barn olika, så om lilla Theo ligger över på kurvan så kanske hon skall tänka till en gång extra innan hon öppnar munnen..

Kurvan är bara ett snitt ju ! (arg jag blir)Ni behövde väl inte gå dit om ni hade läkarkontrollen va?Du! Amma är varje mammas beslut! kan verkligen barn bli undernärda på det bästa som finns för dom? (bröstmjölk) och självklart så tror jag absolut att du hade sökt hjälp om du sett/märkt att ditt barn far illa...Denna människa verkar inte riktigt klok vännen..

Fy.

lite FÖR mycket så att säga..Personligen så har jag bara bytt läkare då den tidigare var just FÖR mycket..

så kan du (vilket jag hört att man kan ) byta bvc sköterska så tycker ajg absolut att du skall göra det. För de ska ju kännas bra att gå dit inte att dom ska komma med massa påhopp osv.Nä jag tycker du gör rätt i de här! <3#7 - - Ingrid - Mamma till Zelda:

Jag är jättegärna med!1. Jag hoppas att jag vinner eftersom jag verkligen behöver börja ta hand om mej själv mer. De senaste 7 månaderna har det varit Z och M som gått före allt, inklusive mej själv. Med de här härliga produkterna skulle jag åtminstone kunna få skämma bort mej själv lite grann. Man behöver faktiskt det ibland! Dessutom så är vanilj min absoluta favoritdoft :)2. Jag gillar Gunry på FB (Ingrid Sahlqvist).3. JAg har tipsat här: http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/february/jag-tavlar-om-produkter-fran-gunry.html4. Jag gillar din blogg på FB (Ingrid Sahlqvist)Kram, Ingrid

#8 - - anette carlsson:

Jag är gärna med och tävlar om produkter ifrån Gunry. Jag har gillat deras face book och även din face book.

Använder gärna Gunry för det är en fin kvalité, inte allt för dyr och värd sina pengar abolut.anette

#9 - - Kicki Kronborg:

Härligt att detta få lov att vinna

vill känna mig som lyxig kvinna

Nu efter vinter och kyla så sträng

behöver min hud en ordentlig sväng

med både scub, fukt och lyster

så jag kan möta våren helt yster

Gilla förstås din blogg alleredan

och likaså Gunrys för länge sedan

Delar glatt till alla mina FB-vänner

och en del som jag inte alls kännerHälsningar

Kicki Kronborg

bunnyn.hemma@gmail.com

#10 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Jag vill vinna för jag skull verkligen behöva lite mammaprodukter att ta han dom mej själv med nu när alla är sjuka hela tiden, och jobbet är tufft. Håller tummarna!Länkat;

http://emmaoskrutten.blogg.se/tavlingar/2012/february/gunry.html#commentGillar både dej och Gunry på FB :)

#11 - - curlingmamman:

För att jag har 3 busiga killar och behöver lite mammalyx som jag kan göra närsomhelst och även tillsammans med de små sötnosarna.

2 lotter för mig, gillar på facebook också kram/Diana

#12 - - Linda:

jag är med, jag skulle vilja vinna för att jag inte provat dessa produkter men hört mycket gott om dem.Gillar även fb :) { Lindas Linnros]

#14 - - cassandra:

Hejhej!

Jag är med :)1. Detta paket hade jag gärna vunnit, eftersom min ekonomi är väldigt dålig just nu. Har nyligen flyttat, och råkade ut för dubbla hyror och min nya lägenhet håller på att renoveras. Så t.ex. använder jag just nu billiga euroshoppers handtvål, det är ju inte så lyxigt som gunry! Dessutom är jag väldigt nyfiken på doften! Hoppas! :)

2. Gillar redan (Cassandra HS)

3. Här har jag bloggat

http://cassitipsar.blogg.se/2012/february/gunry-produkter-24-feb.html

4. Gillar redan (Cassandra HS)Håller tummarna :)Kram Cassandra

#15 - - Annica:

Jag skulle vilja ta en Annica dag någon dag, för just nu hinner jag aldrig med det för jag har min dotter på heltid och jobbar häcken av mig. Så när jag blir barnledig snart till påsklovet så ska jag njuta av en tyst stund med mig själv.Fb= Annica Nilsson.

#16 - - Madde:

Jag vill vinna för jag mår just nu väldigt dåligt, jag har gått in i väggen och är bara 23 år.

Jag har svårt för att ta tiden till att unna mig själv lyx men med detta packet skulle man ju bli tuvngen. :)

Gillar gunry på fb, Madelen Jansson.Kram Madde.

#17 - - Anders:

Jag vill ge både mig själv och min flickvän hemma spa lyx. Vanilj och fläder doftar säkert dott och har en avslappnande effekt. De behöver man som småbarnsförälder :-)

Länk;http://pappanheteranders.blogg.se/jaghoppasvinna/2012/february/gunry.html

Ha De!

#18 - - Josefine Holmberg:

Jag är gärna med! (:

Jag skulle vilja vinna för jag älskar att ha speciella dagar då jag bara är hemma och kan unna mig lyx! Tänker mig ett långt och skönt bad med badskummet, sedan peelingen och sist bodybuttern så man inte blir torr. Plus att fläder och vanilj verkar vara en riktigt god doft!Har gillat gunry och din blogg på fb (josefine holmberg).

Här har jag tipsat om tävlingen: http://yozzan.gblogg.se/2012/02/13/gunry-242/

#19 - - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥:

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR :)

JAG SKULLE VERKLIGEN VILJA VINNA DESSA PRODUKTER, SKULLE BEHÖVA LITE EGENTID FÖR MIG SJÄLV. SENASTE TIDEN HAR DET BLIVIT LITE DÅLIGT MED DET DÅ LILLPRINSEN KOM TILL VÄRLDEN. HAN KRÄVER SIN TID, STOREBRORSAN KRÄVER SIN TID OCH KARLN KRÄVER SIN TID. NU VILL JAG HA LITE TID MED:)JAG GILLAR PÅ FACEBOOK- DEBORA PERSSONJAG TIPSAR OM TÄVLINGEN HÄR: http://debbantavlar.bloggplatsen.se/2012/02/14/7328048-gunry/

#20 - - michaela a:

Hej

Jag skulle vlija vinna detta set för jag skulle verkligen behöva det just nu.

1 Lott.

/ michaela

#21 - - Sofie L:

1. Om jag har turen ska min älskade mor fà detta underbara paket. Varför? För att hon är helt underbar <32. Gillar redan Gunry - Sofie Lindholm3. Länkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2012/february/24-feb-produkter-fran-gunry.html4. Gillar redan din blogg - Sofie LindholmHàller tummarna

#22 - - ENDENISE:

Jag ska vinna detta för att min son målat våra badrumsinredning med vår hudkräm och är i stort behov av en ny! :D Så vad passar inte bättre än body butter? Sen är jag en riktig badmänniska och ja, resten kan du ju räkna ut själv. Lycka till till mig!

#23 - - Lynn:

Efter en lång och kylig vinter så behöver min kropp all uppfräschning som går att få! Jag tror att detta kittet skulle vara uppiffande och uppiggande för mig och min kropp :)

#24 - - Emilia - 16 år och snart mamma.:

1. Jag vill vinna för min hud skulle älska det, plus att det skulle vara skönt att unna mig själv detta nu när jag är gravid och bara känner mig stor och otymplig, detta kanske skulle få mig på bättre humör? :)

2. Lagt till (Emilia Lindbom)

3. Tipsat här:

4. Gillat (Emilia Lindbom)

#25 - - Emilia - 16 år och snart mamma.:

glömde min blogglänk med tipset: http://eemijji.blogg.se/tavlingstips/2012/february/gunry-242.html#comment :)

#26 - - Matilda Tilly:

Självklart tycker jag att jag ska vinna. Mest för att jag tycker synd om mig själv som får spendera min alla hjärtans dag 24 mil ifrån min älskade. Men också för att jag älskar Gunry, har de mesta hudvårdssakerna från gunry faktiskt, förutom badskummet, med tanke på att vi inte längre har ett badkar. Men älskar de, Gunry slår kvalitén för den prisklassen rätt stort faktiskt och jag har varit mycket nöjd tidigare :D

#27 - - liselotte:

Tack för tipset, är gärna med.

1. Vill vinna för jag känner att jag behöver pyssla om mig själv lite nu. Känner mig allmänt trött, stressad och nu har jag blivit förkyld igen.

2. Gillar redan på facebook, liselotte andersson

3. Har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2012/02/gunry-242.html

4. Gillar readn, liselotte andersson

#28 - - Annika - drömmen om elva barn:

1. För att jag är värd lite extra lyx nu när jag nått mitt första delmål i viktnedgången (-14kg). Jag har en lång resa kvar, men det är värt varenda svettdroppe - men nog kan man behöva lite lyx emellanåt för att friska upp sig :)2. Jag gillar dom på fb - Annika Nilsson Pettersson3. http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/february/deliciously.html4. Gillar din grupp på fb - Annika Nilsson PetterssonKram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

#29 - - Katarina:

Har aldrig provat någon produkt frå Gunry men provar gärna! Jag borde vinna eftersom jag varit duktig och jobbat och jobbat och jobbat det här året när det fattats personal på min arbetsplats. Har ställt upp så mycket jag bara kunnat för att allt ska kunna fungera. De få dagarna jag kommer att vara ledig nu här tänker jag ta mig tid för mig själv, ordna ett eget hemmaspa nån kväll och bara ta det lugnt!

#30 - - Paul:

Chans 1:Jag vill gärna vinna detta paketet till min fru, då hon gillar sånt här. Doften låter dessutom spännande!Chans 2:Gillar med namnet Paul M Holm.Chans 3.Har tipsat på facebookChans 4.Gillar nu din facebook också.Ha det underbart

#31 - - Hannele - mamma till två prinsar:

* Jag skulle ge detta till mina barns gudmormor för att hon är världens gudmormor som finns! Henne är jag evigt tacksam mot för att hon har ställt upp så mycket för oss så jag vill ge henne något fint.

* gillat sen tidigare med namnet hannele rantamäki

* länkat här: http://jagtavlar.bloggplatsen.se/2012/02/15/7338761-tavlar-7/#kommentarer

* gillat din sida på fb sen tidigare med namnet Hannele Rantamäki

#32 - - Pernilla W:

Jag är gärna med :)

Tar 4 Lotter, tack!!!

1. Lite lyx och Flärd, är en mamma Värd!

Att vinna lite produkter till Kroppen, skulle verkligen

vara Toppen!

2. Gillar redan Gunry på FB (Pernilla Wamsjö)

3. Jag Delar och Länkar tävlingen på FB

4. Jag Gillar Din Blogg på FB

#33 - - Carola L:

Jag vill vinna eftersom vi försöker spara så mycket pengar som möjligt så att vi ska kunna flytta. Därför vore det trevligt med lite "lyx"Gillar bägge redan på FB (Carola Lind)Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/february/paket-fran-gunry.html

#34 - - Anna B:

vill så gärna vinna eftersom jag är trött och sliten och bara känner att lite lyxiga produkter skulle liva upp mig liteGillar både dig och Gunry på fb - Anna Berglund

#35 - - F_Errari:

Motivering:Vanilj och fläder är vardagslyx i alla väder. Behöver uppiggning efter en tröttsam höst - denna gåva vore verkligen en tröst.Har gillat Gunry och din blogg på FB + delat bild och text i min egen FB-logg (Paola Allegrini)

#36 - - JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!:

1. jag borde vinna för att jag belönar mej själv varje fredag med ett hemmaspa. det är jag värd efter en lång vecka med både plugg och jobb :) men nu börjar alla mina produkter ta slut, så skulle vara kul att kunna fylla på lite :)2. gillar gunry på fb: Johanna Hellberg3. länkat här: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2012/february/spa-kit.html#comment4. gillar dej på fb: Johanna Hellberg#37 - - care69:

Jag är gärna med och vinner härliga produkter till mig själv. Lyx att få stänga in sig i badrummet och få ta hand om sig själv och inte bara den där vanliga treminutersduschen.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2012/02/24-feb-vinn-produkter-fran-gunryse.html

FB: C Care Regn

#38 - - Cilla:

1. Enda sedan min dotter föddes har mammalyx varit lika med en lång varm dusch för mig. Att få produkter som gör att jag måste använda vårt badkar igen istället vore himmelskt! Det skulle ju bli mammalyx upphöjt till tusen! ;)2. Jag gillar redan Gunry på Facebook. (Antico)3. Min blogglänk: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2012/february/gunryse.html4. Jag gillar även Deliciously.se på Facebook.

#39 - - monika gustavsson:

Jag älskar vanilj och fläder. Vinner gärna och ger mig egen och välbehövlig spatid! Det är jag värd!vh

Mamma Monika

#40 - - Helena Lindgren:

Jag vill vinna för jag har aldrig provat dessa produkter känner till märket men har aldrig riktigt tagit chansen att få prova.Man har ju hört en massa gott om märket och jajag tror doften är undebar sen tror jag dessa produkter är bra för min hud nu när det är vinter och kallt ute då behövs min hud extra mycket vård.2.Jag gillar Gunry på facebook sedan förut under namnet Helena Lindgren3.Har tipsat om tävlingen på min blogg inlägget hittar du här http://www.supergirlpower.devote.se/blogs/17212208/taevlar-hos-om-produkter-fraan-gunry.htm#WriteComment4.Jag gillar din blogg på facebook sedan förut det gör jag under Namnet Helena LindgrenKram

#41 - - Jenny:

jag har länge varit sugen på att testa gunrys produkter. tror de skulle vara super för mig :)

#42 - - Lama:

Jag skulle vilja vinna detta för att jag vill ta ahnd om min kropp för att den är heeelt sliten, behöver vårdas. pleeeaaase <3

#43 - - Emma:

jag vill vinna dessa produkter för att jag skulle behöva lite nya skönhetsprodukter och fräsch till mig till våren scruba bort all vinterhud ;)

#44 - - Cissi:

Jag skulle vilja vinna eftersom den hör vintern har slitit hårt på min stackars kropp och framför allt hud. Jag skulle behöva landa lite och ta hand om mig själv, detta skulle bli en bra hjälp på vägen..

FB Cecilia Tavlar; gillar både dig och Gunry

tipsat: http://cissitavlar.blogg.se/2012/february/gunry.htmlså 4 lotter ;)

#45 - - stina:

har inte råd med produkter som denna, fast min hud spricker och mina fingrar svider. Det är fortfarande snö där jag bor om min hud är en pina, tror detta skulle vara suuuper bra för mig! :)utlangan@hotmail.com

#46 - - Jennysen:

Jag vill vinna för att jag precis upptäckt Gunry och har prövat ett fåtal produkter, så det vore kul att vinna mer att pröva! :DJag har länkat här: http://tavlingsbloggen.soclog.se/p/2012/2/?link=1330114426

#47 - - Charlotte "Clotte":

Jag vill vinna grejerna till min mamma. Hon glömmer lätt bort sig själv och bryr sig mest om sina barn och barnbarn. Hon är värd lite egen lyx :)