Fullt upp..

Idag är jag ensam med barnen hela dagen och kvällen. Fullt upp med andra ord. Har redan varit hos läkaren och gjort en koll på Freja igen. Hon hostar ju än, men det går iaf framåt. Hon har fortfarande slem i lungorna, men det är mkt mindre. Så det är ju skönt iaf.

 

Efter läkarbesöket knatade vi hem. Freja somnade, Theo och jag hämtade Ludde och tog ut honom på en promenad. Passade på att gå förbi ankdammen, men ankorna var inte synliga (dem var där igår). Theo passade på att käka upp mackan själv och sen gick vi hem. Allt hade ju frysigt på, så det var super svårt att gå med vagnen. Lagom mosig då jag kom hem!

 

Freja vaknade såklart på en gång, så nu är hon småtrött här hemma och lite grinig då hon inte sovit som hon brukar. Bara att gilla läget. Theo och jag åt iaf spagetti och köttfärssås och sen delade vi på en bit äppelpaj. Nu ska jag pimpla kaffe i mängder för att hålla mig vaken, så trött. Om några timmar är det dags för en promenad igen, sen middag, badning och läggning...

#1 - - Cissi:

Låter som en mysig dag - minus läkarbesök och trötthet då... ;)

#2 - - Anonym:

sv: Kul att du är med :) gör du då?



/ IDA - Stockholms största skönhetsblogg

http://flavoured.se

#3 - - Eva:

Hur går det med Theo? Vad har ni för restriktioner på honom, att ta det lugnt och liknande. Går det bra för honom att äta eller har han ont?



Jag är så nyfiken, för jag har hört att barnen skall vara så stilla som möjligt i minst en vecka.