Tyst

Satte mig ner nyligen, det har varit ett högt tempo idag med. 7½ timme ute med ungarna, pjuh. Men så skoj vi hade. Pluttarna var på bra humör och attack kramade mig här utanför. snuttisarna.
 
Nu på kvällen har allt varit som vanligt, laga mat, äta, bada, läsa nattsaga, nattas.. Med ett undantag på bajsletningen jag hade här hemma. Freja gick nämligen naken efter badet var på hon ställer sig å skiter i vårat vardagsrum. Hon hade bajs på fötterna vilket förvirrade mig, då hon inte trampade i det. badar iaf henne igen och så upptäcker ja en till bajshög inne i ungarnas rum. Men inga fotspår i det heller, men ja jag tog bort det. urk. bara ren röta att jag såg den. Dammsög en snabbis och jag tycker att det luktar bajs än i ungarnas rum och hittar tillslut en till hög och den var trampad i. så jag löste mysteriet iaf, men herregud - hur mkt kan en sån liten unge skita? Två dagar på raken med, igår sket hon ner hela badrummet. Tror inte att hon får gå blöjfri i lägenheten längre :P
 
Nu är det  tyst, nästan lite för tyst. 30 min kvar och sen börjar väl freja att skrika antar jag - även om jag tycker att dem två senaste nätterna har varit underbara med endast 4 väckningar per natt. Och nej jag är inte ironisk. Prova 10-20 ggr per natt, så är 4 väckningar lööööövely =) Theo somnade gott, han var så slut - ja Freja med för den delen. Mannen är ute på företagsgrej. Jag är nästan uttråkad?

#1 - - Cissi - mamma till Emma och gravid:

Härligt att vara ute, gäller ju att passa på när det är sommar! Hoppas ni fått sova!