We r family i fredags


I fredags så var vi på We R Family. Måste väl säga att det var ett av deras bästa event som jag varit på. Kan bero på att det var en helt annan stämning att komma dit på kvällen. En helt ny lokal på fotografiska, som jag tyckte var toppen.

Det vart småprat, prat från Bambino, Mitsubishi och Svensk Fågel och sen vart det modevisning (bla by leia & sobea) och sång av Andreas Weise.

Hann gå runt och mingla bland utställarna och fota Ubbe med sina söner (han från Sveriges Mästerkock). Smaka på snittar, fylla i lite papper.

Jag fick smaka på rosévin. Jag som inte är ett fan av det vart mycket glatt överraskad måste jag säga. När vi var på väg att gå så vart vi bjudna på champagne och sen även smaka vitt vin. Kan ju säga att champangen steg åt huvudet direkt. Jag som inte är van vid att smaka på alkohol, och på hyfsat tom mage dessutom. Gah. Fick mig ett gott skratt iaf och skratta nog hela vägen hem =)

 

(rosevin: Marqués de Cacerers Rosado)
(vitt vin: Analivia Verdejo)
(champagne: Louis Massing Brut Réserve)

Goodiebagen innehöll en massa fina saker. Kan ju säga att juicen försvann direkt till frukost och vart en hit för mannen och sonen. Marinaden var super smidig. var en färdig påse som man klippte och hällde i kött och sen knäppte igen. Jag använde den i lördags tlll fläskfilén. Gud så enkelt. =) Fina ljuddämpare till frejset och söta fossingar från Elodie Details. Även Bambino gav oss smakportioner på plats i en av deras förvaringsburkar, tyvärr spotta ju Freja ut allt. Men det var ju inte deras fel - freja som inte äter ett skit. Försökte man ta hem lyxig mat till henne. otacksamt :P

 

Super trevligt event som vanligt!!

 

 

Nu är årets omröstning igång. Nu är alla kategorier öppna. Jag skulle bli super glad om ni ville rösta på mig!. Jag är nr 6, deliciously.se. Länkar:

- Årets Bloggmamma
- Årets Vardagsmamma

TACK SNÄLLA NI SOM RÖSTAR