Frejas ett års dag..

Morgonen startades med att öppna paket, sjunga och blåsa ut ljus. Freja vaknade super glad och hajjade absolut inte vilken dag det var. Annat var det med Theo som var super glad att Freja äntligen fyllde ett och att vi ska ha kalas i helgen! Han hjälpte henne att öppna paketen såklart :P, blåsa ur ljusen och sjöng högt för henne. Sötisen.

Blåste upp en ballong som vart riktigt poppis. Så skoj hon hade med den. Tänk va lite det behövs ibland för att roa. Vi käkade jordgubbar och sen fick Freja hoppa in i badet. Hon badade i 40 min och hade säkerligen fortsatt att bada, men jag tvingade upp henne =)

Lite bilder från frukosten och födelsedagsmiddagen som vart favoriten blodpudding =) Hon åt upp alltihopa! Så hon var väldigt nöjd. Gjorde en tårta med, men det var nog sista gången jag använde ett färdigt marsipanlock (färg rosa), tyckte inte det smakade så gott. Men resterande fungerade ju att äta. Mormor kom förbi och käka lite tårta och lämna present. Freja hade iaf en toppen dag, och lång vart den med - 7,15-22 var hon vaken (plus två sovvilor då).. Bästa presenten var från Theo. En rory och en plåtis bil som han har likadana - fast hon fick en mindre variant. Mycket poppis!

 

På det så lyckades jag fixa några vimplar till helgens kalas. Har även fixat småvimplar till baket. Som jag ännu inte vet vad det blir, men jaa vi ska ju handla i eftermiddag - så jag hoppas att jag löst det tills dess :P

 

#1 - - Monia - mamma till Tuvalie:

grattis Freja :)

#2 - - Anonym:

Mysigt :)



Ja den är super fin :) Ha en fin dag ! Kramar

#3 - - sara:

Superfin vimpel! Hur har du gjort den?

#4 - - Sara - Mamma till Sebastian & snart lillasyster:

Grattis till stora tjejen! :D

#5 - - Pernilla:

Vilka fina bilder och det verkar som eran glada tjej hade en bra 1 års dag =)

#6 - - En pojkmammas vardag - Livet på torpet:

Vilken härlig födelsedag lillan haft !!

Och storasyskon är alltid så hjälpsam när det kommer till paketöppning ;)

Kram

#7 - - Helen:

Vilka fantastiska kort på henne, man kan ju inte annat än att bli glad av att se dom :D.



Fina presenter hon fick oxå :).



Kramar

#8 - - louise mamma till Hugo:

God morgon



Vilken härlig dag hon har haft. Och vilken fin tårta. Men ja håller med, de där färdiga locken är verkligen inte goda urk =(, har köpt det en gng jag med, men som du säger aldrig mer.



Hoppas att du får en fin fredag och att ni får ett mysigt kalas i helgen.



Kramis