Skansen

20110904067 (MMS)

Är familjedag på skansen och vi är här! Inte så mkt folk än så länge, skönt. Är inne på akvariet och lallar. Hälsar på apor etc. Theo klappa just en orm. Duktiga son.. JAG klappade oxå en orm, känner mig väldans duktig - även om det va en jäkla snabbis. spindeln bredvid däremot höll ja mig ifrån, usch klarar inte av fågelspindlar.. Första gången inne på akvariet idag, tycker skansen tar så jäkla mkt för så lite - så ja har varit snål å vägrat gått in för att betala ytterligre en hundring till. Men eftersom det var gratis inträde med coop kortet idag så la ja pengarna på akvariet istället.

#1 - - Veronica - mamma till Denver:

oligt med skansen, jag har aldrig varit där! o__O

#2 - - Hanna - En sån där mammabloggare ♥:

mysigt med skansen! ^^ och va modig du är som klappade en orm, haha... =)



fick tag i pippi.koftan idag, så du behöver inte kika på tisdag, men tack ändå! ♥



kram kram

#3 - - Alfva:

ALLA spindlar är ju skitäckliga! ;) Härligt med familjedag, såg att det skulle vara men vi var inte hemma. Annars hade vi kanske också passat på ! Hoppas ni hade trevligt!

#4 - - Emelie:

Uscha för spindlar! Modiga ni är som klappar ormar, tycker jag har börjat känna lite skräck för dom nu på "senare" år.



Du, jag funderar på att ta med mig barnen upp på snabbvisit i STHLM nu under underbara barn mässan. vet du vart kan man bo nära och relativit billigt?



Kram

#5 - - Anna:

Vad mysigt med familjedag på Skansen :) Hoppas det fortsatte bra!



Han kryper inte helt men tar sig för det mesta dit han vill. Han har inte börjat sikta in sig på att krypa längre sträckor än utan nöjer sig att krypa till det som ser roligt ut bara meter ifrån. Släpper nog helt snart men det är riktigt mysigt med en liten som tar sig lite framåt dit han vill :-)



kramar