Fortfarande hemma...

20110826025 (MMS)

Theo skulle egentligen till dagis idag, men då han vakna så va han röd i ena ögat å lite gegga. ORKA!!!!!!!!! Blir så frustrerad. Är som om när man nämner dagis så blir han automatiskt sämre. Energin är det inge fel på iaf. På detta är mannen hemma pga gikt. Han kan inte gå. Va ju väldans skönt det ändå, för jag fick sovmorgon till 10. Hostat som en galning hela natten. Försökt att ringa VC men det är så lång kö och jag vägrar å ställa mig i den. 3 samtal brukar innebära 25 min. så jag vill inte veta va 9 innan innebär. Ska ut med hunden nu och sen ska jag försöka ringa igen. På detta så måste jag hämta ut paket, handla och till apoteket. så jag har en del att stå i. Det bästa är ju att mannen som sagt var är hemma, så kommer detta gå lite snabbare! Tur det.. Fick erbjudande om att gå med fina Théa ikväll, så najs det hade varit!!! Men kan inte lämna Freja med en man som inte kan gå. Krycka å Freja, ser det framför mig :P Nej nu ska kläderna på! Ut i regnet!

#1 - - Martina:

urch då:( inge kul när de blir sådär hoppas ögat blir bättre snart.



shit så länge för att få tag på vc:S



hoppas dagen blir bra ändå

kram

#2 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Hoppas han snart är bättre.. envis bacill, urs för de!

Här ringer man VC - så ringer dem upp ... ringer jag nu så får jag en tid dem ringer mig, så slipper man sitta i kö..bra tycker jag.

Kram på er

#3 - - Tina - Minnas mamma:

Jajamen, där bor vi :) Precis vid en båthamn där det finns både änder och svanar och lite andra fåglar. Men svanarna är ju alltid så förbannat bittra så de får man hålla sig undan!

#4 - - Pernilla:

Usch vad trist, inte skoj med sjukstuga...hoppas ni snart slipper allt vad sjukdomar heter.



Ha det bra, kram.

#5 - - Cissi:

Usch! Verkligen en envis bacill han fått! Hoppas du fick tag på VC och att ni fått hjälp! Inte meningen att han ska behöva vara sjuk så länge!

#6 - - louise mamma till hugo:

Stackars dig och Freja. Hoppas att du fick komma fram till läkaren. Nej inte helt lätt att sitta i telefonkö med två små som inte heller är bra. Finns ju roligare saker än att sitta i telefonkö.



mehh ögoninflammation igen stackarn.



Håller tummarna att hela familjen snart är uppe på benen igen

#7 - - Fnulan:

Men suck... hoppas det går över!!! KRAM

#8 - - Eva:

Ja hon är verkligen otrolig på många sätt. Det roliga med det att hon hängde den på dörren var att hon sa att hon hade ringt på och gav min man via mig en ut skällning för att han inte öppnat. Nästa gång vi sågs på dagis så frågade hon mig en sak om vår adress och sa att hon hade varit hos grannen och ringt på.... Varför skulle hon ha behövt det om hon ringt på hos oss först? Trots att hon är så trött på mig som hon säger så är hon otroligt nyfiken och frågar massa grejer när hon ser mig på dagis. Jag svarar väldigt kort nu förtiden.



Hoppas att Theo är bättre i ögat. Vi sliter med blöjeksem på Oskar vi som vi inte blir kvitt, han fick dom någon vecka efter att han bytte dagis/avdelning. Jag misstänker svamp.