Trött mamma..

Freja gunga för första gången idag. Har inte tänkt på att hon kanske skulle vilja göra det. hah. Man är fortfarande i bubblan att hon är en liten bebis. Undrar hur lång tid det ska gå innan det går in. Hon gunga iaf idag och hon va glad som en solstråle. Man fick dock inte putta för mkt. För framåt va läskigt, bakåt va sjukt roligt. Men lite sakta sådär va perfekt. Blir mer gungande framöver.

 

Theo lekte med Mira från dagiset. Dem gunga och hade roligt. Däremot så har han varit lite nere skruttisen. Breaks my heart. Se hur natten blir å hur han verkar må i morgon. Se om han ska få vara hemma lite extra med mig i veckan...


Blivit extra tid med barnen, gosat lite extra. Dem somnar sent och då är man så trött själv. Så man orkar inte riktigt med att blogga/hinna svara på alla kommentarer man får ♥ Uppskattar dock varenda en!


#1 - - Hanna - En sån där mammabloggare ♥:

sötnosen! ^^ hon ser verkligen lycklig ut där i gungan, haha...

hoppas han snart är på topp igen lille theo!kram på dig!

#2 - - Alfva:

Åh, klart hon ska gunga skruttan! Så jäkla söt! :) Hoppas Theo är gladare imorgon, att tiden går fort nu tills han får byta!

Kram

#3 - - Fnulan:

Samma här första gången Mira gungade! Trodde jag absolut inte att hon skulle gilla men men....

Puss

#4 - - Emelie:

Gungpremiären är speciell!

#5 - - ♥ En pojkmammas vardag ♥ Flytten till torpet närmar sig!!:

Med barn nr 2 går det så sjukt fort ... känns som att Tore fortfarande är pyttebebis ... man han är ju faktiskt 16 månader ...

Kram

#6 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Tur att vi ses flera helger i rad snart. Känns väldigt ovant att inte prata skit med dej varje dag <3

#7 - - Ingrid - Tävlingar igång!:

Åh vad roligt! Ja det är svårt att smälta att bebistiden går så himla fort.. :/ Man får verkligen ta tillvara på varje dag!

#8 - - Helen:

Gud så söt hon är då lillsessan :DHoppas Theo är gladare idag och att ni haft en bra natt.Det gick inte alls inatt så här är vi trötta idag :/.

Kramar

#9 - - ✫Familjen Bus✫:

Hihi mysgumman! Så himla fin tröja och NS mössa :)

Hoppas det inte slog ut i någon sjuka :( kram kram

#10 - - Angelica:

Hihi, stora tjejen :D

'

sv: din pappa kan ju ge mig hans biljett till Thailand ;) Jag vill så gärna åka dit i vinter och hoppas verkligen på att det går att ordna det :D