Tävling Barntavlor.se

"Jag tävlar hos Deliciously.se om en ugglans familjekalender 2012, i samarbete med barntavlor.se. Tävla här du med!"


Nu är det dags för ytterligare en tävling i samarbete med barntavlor.se. En person har nu chansen att vinna Ugglans familjekalender 2012. Den perfekta familjekalendern! Den är toppen att ha uppe på väggen, dekorativ! Dessutom så har den fem kolumner för upp till fem familjemedlemmar och deras aktiviteter. Nu behöver ni bara kika på kalendern, så vet ni vart alla håller hus =) Perfekt att ha till sig själv, ge bort i present eller varför inte julklapp! Tävlingsreglerna hittar ni här nedanför!


Tävlingsregler:
  • För en chans, lämna en kommentar under inlägget och berätta varför du skulle vilja vinna denna kalender från barntavlor.se.
  • För två chanser, lägg till barntavlor på facebook. Ta del av nyheter och erbjudanden där! Rekommenderar! Och Kopiera tävlingsbilden och texten under i din blogg och skriv länken i kommentaren. Har du ingen blogg går det bra att maila fem vänner och skicka kopia till mig (nina_bergquist@bergnet.se) att det är gjort.
  • För tre chanser, gilla mig på facebook



Tävlingen avslutas onsdagen den 30 november! Lycka till =)

#1 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Åh jag vill vara med för att vi verkligen behöver en bra kalender där hela familjen får plats. Behövs kan jag säga när alla har saker att hålla reda på! Dessutom så är den ju sjukt söt :)



Gillar både Barntavlor och dej på FB :)

#2 - - Pernilla:

Ja det är verkligen skönt att man får hjälp och avlastning visa dagar...



Ha det gott.

#3 - - Louise mamma till Hugo:

Hej



ahh men vad bra att jag hade gjort det. Blev så himla osäker helt plötsligt =)



Nehh stackars stackars dig, ni har verkligen fått en massa skit nu i höst. Hoppas att det snart e över för er så ni kan må bättre. Såå jobbigt att behöva vara hemma själv med dem när man är dålig. Tycker det har varit jobbigt med bara H, du har ju två dessutom.



Vi hörs

krams

#4 - - Angelica:

Lyx!! Jag vill också till Thailand jue :D

#5 - - Angelica:

3 chanser

*gillar barntavlor på fb

*gillar dig på fb

*Jag har verkligen dåligt minne och det innebär att jag alltid glömmer köpa en ny kalender varje år, så jag skriver allt på post-it-lappar, gissa om det är icke mode. Så om jag vann denna skulle jag bli områdets trendigaset morsa med en snygg kalender!

#6 - - britta bloggar:

Jag är med! VI skulle verkligen behöva en sån, med en man som jobbar oregelbundna tider, farmor/mormor/moster som hämtar på dagis ganska ofta och allt annat i vardagen som ska gå ihop...

#7 - - lindah:

jag är med.



1. villvinna för att familjekalendrar är ju såå bra för att hålla ordning på familjens alla aktiviteter



2. gillar på fb (linda hallstensson) och har länkat i bloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/november/familjekalender-1.html#comment

#8 - - Pappan Anders:

1 Lott. Jag vill vinna kalendern för att kunna ha en bättre planering. Min sambo jobbar inom vården och de e olika tider hit och dit. Barnen har sina olika tider och de skulle va välkommet me en snygg och praktisk kalender.

Vi håller tummarna,stora som små och hoppas på en gnutta tur.

Ha De!

#9 - - Jenny Eriksson:

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ugglekalendern! Ugglor är mitt favoritdjur, och jag har det redan på halsband, örhängen, tröjor m.m

En kalender med snygga ugglor skulle jag mer än gärna ha hemma! :)

#10 - - Sandra:

Jag vill vinna för att den är så söt och en kalender använder jag varje år och har inte köpt någon för år 2012 ännu!

#11 - - ✫Familjen Bus✫:

1: Jag ÄLSKAR verkligen tavlor från barntavlor.se Barnen har varsin men jag skulle gärna vilja ha fler (ser nog dock bara dumt ut att ha massor)

Som sagt, tavlor har vi men ingen kalender. Hade varit jätte kul att få ha en kalender från barntavlor.se då dem absolut är favoriter här hemma, + få lite bättre koll på dagistider och annat skoj :)



2: Gillar på fb, sarina fredriksson.



3: Gillar dej på fb, -II-



kram kram

#12 - - ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG:

Jag är gärna med och tävlar. Den skulle bli en perfekt present till min kompis som alltid missar studiedagar på dagis och andra roliga saker eftersom hon glömmer allt :-)



Har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2011/november/familjekalender-3011.html

#13 - - bitskemma:

jag vill vara med=)))

min familj skulle verkligen behöva en sån almanacka-min samb kan knappt hålla reda på vad han själv ska göra än mindre vad ja o lillan ska göra haha;) den vore kanon!! att barntavlor har så underbara tryck skadar definitivt inte=)

lott2:gillar redan på fb- emma roos och länkat på min blogg http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2011/11/barntavlor30nov.html

#14 - - liselotte:

Är gärna med och tävlar, vill gärna vinna denna kalender för den är dels väldigt fin men framförallt för att den är så praktisk, man får plats att skriva för alla i familjen. Hoppas nu på tur.

#15 - - Sara - Ensamstående mamma:

1. Jag är med och jag skulle gärna vilja vinna den där kalendern. Trots att det bara är jag och min son, men jag skulle använda en spalt till att skriva in veckans matlista så slipper jag ha det som jag har det nu, dvs en post-it-lapp på kylskåpet. Känns lite mer stilrent och snyggt med en urgullig kalender :)



2. Gilllar på FB (Sara Kramer) och har länkat här: http://dolphin.blogg.se/tavlingar/2011/november/kalender.html



3. Gillar på FB (Sara Kramer)

#16 - - Ellinor:

Jag skulle vilja vinna denna charmiga kalender för att pryda mina kala väggar, samt ge hjärnan lite hjälp på traven med minnet

#17 - - Helene:

Hej jag är med och tävlar! :)



1. Jag och min sambo är tokiga i ugglor och använder jämt en almanacka för att skriva upp månadesmiddag, våran sons bvc tider osv. :) Så den skulle passa bra hemma hos oss!



2. Gillar på fb, Helene Wiklund.

Har bloggat här; http://helenewiklund.blogg.se/tavlingar/2011/november/familjekalender-3011.html



3. Gillar, Helene Wiklund



Hoppas på tur! / Helene

#18 - - Alexandra:

1: jag skulle vilja vinna denna kalender då jag måste ha en kalender för att komma ihåg allt som händer under veckorna och lika så födelsedagar. Dessa kalenderna är så otrolig fina, skulle bli så glad om jag vann!

#19 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

1. Då vi har många bollar i luften som man behöver skriva ner i kalender så vore en sådan här toppen där alla i familjen kan stå med. Enkelt att fylla i och lätt att se!



2. Gillar på FB - Veronica Bredland Bråten

Länk: http://virresblogg.blogspot.com/2011/11/tavling-slut-30-november_16.html



3. Gillar dig på FB - Veronica Bredland Bråten

#20 - - Cissi:

1. jag skulle vilja vinna denna fina kalender för att hålla koll på alla vardagens måsten! Vem har sagt att planering måste vara tråkigt!



2.Gillat på facebook (Cecilia Tävlar) och tipsar i bloggen: http://cissitavlar.blogg.se/2011/november/familjekalender.html



3. Gillat dig på facebook (Cecilia Tävlar)

#21 - - ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★:

Jag är med och Tävlar.



1. Som 3 barns mamma så är det en hel del att hålla koll på , bvc tider, dagis tider, roligheter. Denna hade suttit perfekt i vårat hushåll.



2. Gillar på FB - Katta Markowska och jag har länkat i min blogg:

http://kattaaa.blogg.se/tavling/2011/november/tavlar-3011-2.html#comment

#22 - - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :):

Den här tävlingen vill jag vara med i!



Varför jag vill vinna?

Jag (som redan är lite halvsenil) blev ju inte mindre senil som gravid och nu som ammande småbarnsmamma. Jag skriver upp allt vi ska göra på vår kalender och är helt galet beroende av den. Jag är där och kikar flera gånger per dag och mitt liv skulle knappt funka utan den.



Jag gillar redan både barntavlor och dig på fb :)

#23 - - Mamma Miaa:

Heej jag är med.

1. Just nu är jag hemma med barnen och håller själv reda på alla tider som ska passas, många i huvudet och en del i telefon kalendern och eftersom jag är virrig så glöms en del. Jag vill ha den här kalendern så att jag kan skriva upp alla aktivitetter så att mannen i huset kan se vad som komma skall och vi båda håller koll på vad som ska göras. Skulle vara kul att skriva in saker i hans sida som han måste göra :)

2. Gillar på Fboch har länkat här: http://actioonradar.blogg.se/2011/november/tavling-hos-deliciously-med-barntavlorse.html#comment



3. Gillar dig (Miaa Siikavuopio).



Ha en toppendag! /Miaa

#24 - - Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]:

Jag är med och tävlar!



1. Vi börjar ju bli ett par stycken i familjen nu. Jag har mitt att sköta - "hemmafru" och mammaledig, o snart ska jag börja jobba så smått igen. Kommer jobba från ca en månad efter förlossningen, men ett par timmar i veckan bara. Gubben min har jobbet, utbildningar internt där osv. De två stora killarna har sitt då båda nu under vintern kommer börja med egna aktiviteter. Sen under våren blir det fotboll för den ena och innebandy för den andra... kommer behövas en BRA kalender för allt. Småbarnen har ju sina tider på BVC och hos läkare också... ja det är mkt. Klart man behöver en shysst (och SNYGG) kalender då :)



2. Jag gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson). Sen har jag länkat på bloggen; http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/november/deliciously.html



3. Gillar dig på facebook (Annika Nilsson Pettersson)



Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

#25 - - care69:

1. Jag vill vinna för "det man inte har i huvudet får man ha i en snygg kalender"

2. FB: C Care Regn

Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/11/30-nov-vinn-ugglans-familjekalender.html

3. FB: C Care Regn

#26 - - PappaDennis:

Jag är med och tävlar!

Jag skulle vilja vinna den fina kalendern så det kan bli lite ordning och reda här:) Efter jul kommer det en till liten bebis (har en tvååring redan) och det hade varit guld värt att ha en fin kalender på väggen så man håller reda på allt som ska göras.



Jag tipsar om tävlingen här:

http://pappadennis.bloggplatsen.se/2011/11/22/6718383-barntavlorse/

#27 - - Helena Lindgren:

Jag tar alla 3 chanser



1.Här hemma har vi en massa saker som ska göras som behövs skriva upp just nu har vi en kalender från ica har vi haft varje år skulle vara kul med lite förnying.



2.Gillar på facebook under namet Helena Lindgren och har tipsat om tävlingen här http://www.supergirlpower.devote.se/blogs/14243556/taevlar-hos-deliciously-om-en-ugglans-familjekalender.htm#WriteComment



3.Gillar din blogg på facebook under namnet Helena Lindgren

#28 - - Elin:

1: Jag vill gärna vara med och tävla. Jag vill vinna familjekalendern för att hålla koll på alla aktiviteter som skall utföras.



2: Jag har gillat barntavlor på FB (Elin Sand) och även delat tävlingen på min blogg (http://melinsand.blogg.se/2011/november/familjekalender-fran-barntavlorse-3011.html)



3: Har gillat din blogg på FB (Elin Sand)



Hoppas nu på tur på någon utav mina tre lotter :)



Kramar Elin

#29 - - Sofie L:

1. Jag är gärna med. Jag är en fàgelälskare sedan barnsben och är galen i Ugglemodet som ràder. En kalender inför nästa àr vore en fin julklapp <3



2. Gillar barntavlor.se pà FB- Sofie Lindholm

Læ¨nkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/november/30-nov-ugglans-familjekalender-2012.html



3. Gillar redan din blogg pa FB - Sofie Lindholm



Kram

#30 - - ROBIN HOOD:

Jag vill vinna för att det var den häftigaste almanackan jag sätt! :)

#31 - - Stella Skoog:

Jag är gärna med :)

#32 - - evamar:

För att ha koll på allt som händer i den här röriga familjen behövs verkligen en kalender!

#33 - - Veronica - mamma till Denver:

jag är med =)

jag vill vinna eftersom jag aldrig har koll på nånting. Just nu skrivs allt här hemma upp på små lappar, problemet är att alla dessa lappar försvinner >_< Jag behöver lite ordning i mitt liv =) (det kan vara en fördel att hålla koll på föräldramöten, bvc-tider, tandläkare och allt vad det nu är...)

#34 - - Sandra - mamma till Molly:

Hej, jag är gärna med! :)



1. Jag vill vinna den just för att jag älskar ugglor plus att jag tävlat om en i flera olika tävlingar många gånger så nu hoppas jag att det äntligen är MIN tur att vinna! :D

2. Gillar (Sandra Li) och bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/november/ugglor-3011.html

3. Är fan på FB! (Sandra Li)



/Sandra

#35 - - Toves mamma:

Jag tävlar gärna om en ugglekalender, dom är ju så fina och smart att skriva upp alla läkarbesök och bvc besök och alla födelsedagar som man nästan glömmer bort. så därför vill jag vinna så jag får lite mer koll på vad som ska göras =)

#36 - - Toves mamma:

gillar redan barntavlor på fb, emeliejakobsson och har tipsat på min blogg ; http://emeliejaakobsson.blogg.se/2011/november/tavling-kalender.html

#37 - - Toves mamma:

gillar även dig på fb, emeliejakobsson

#38 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Ååh!! Så bra att det är 1h kvar av detta dygn så jag hinner gå med, helt missat :-)



1. Jag vill vinna denna kalender för att jag är så drulig av mig, glömmer bort saker osv. Vi har en kalender nu men den är inte fin för att hänga framme så då glömmer man liksom bort den. Men denna fina kan jag lätt ha framme på väggen, så himla fin! Så jag behöver en för att ha mer koll helt enkelt!



2. Gillar sedan tidigare på facebook "Emelie Johansson"

Länkat här: http://maltesmammatavlar.blogg.se/2011/november/vinn-en-familjekalender.html



3. Gillar dig där också sedan tidigare "Emelie Johansson"



håller tummarna!! Skulle bli så glad :-)

Kramar Emelie



x_emelie@hotmail.com